FIFA 11

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Луѓе се е добро но некако ми сецка.. Чаре?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Дечки ај пратете ми некој крак за Фифава. Ми се појавува don't send, мислам дека е до тоа.

Фала

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дечки ај пратете ми некој крак за Фифава. Ми се појавува don't send, мислам дека е до тоа.

Фала
Кога ти се појавува ?

Мене ми се појавува откако ќе ја завршам утакмицата.

A

Auditore

Гостин
Кога ти се појавува ?

Од кај си ја симнал ?
Ако си ја симнал од замунда не би требало да ти се појавува, се дешава од време на навреме али многу ретко.

Луѓе се е добро но некако ми сецка.. Чаре?
Да не ти е слабо пц-то?
Ако не е така тогаш направи дефрагмент и диск клин ап.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Од кај си ја симнал ?
Ако си ја симнал од замунда не би требало да ти се појавува, се дешава од време на навреме али многу ретко.
Сега се нема појавено..ама пред 1 недела на 2-3 утакмици ми се појави.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Кога ти се појавува ?

Кога ја вклучам, бирам јазик, поминуваат рекламите за првенства и се исклучува.

И јас ја симнав од Замунда, Reloaded.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Кога ја вклучам, бирам јазик, поминуваат рекламите за првенства и се исклучува.

И јас ја симнав од Замунда, Reloaded.
Напради апдејти на драјверите за звук и графика. Исто беше и кај мене.

Него луѓе, шо да праам за да играм со тастатура, нешто не може да правам контроли?

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Ја симнав од замунда од релоадед. Се добро ама кога ќе ја инсталирам и пробам да ја уклучам ми дава ерор. Што е проблемот со ова?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Незнам дали некој предходно пишал, али тоа што ви јавува проблеми и ви ја исклучува играта после утакмица (претежно тоа го прави ако се дадат повеќе голови) е баг на играта. Значи има официјален пач од ЕА 1.0.1 мислам беше, така да прочуркајте по торенти, ќе го најдете со се крак и нема да ти прави повеќе тие проблеми, бар еве кај мене е све ок до сеа.
Иначе сакав да прашам, можно ли е некако да се игра 2 со 2? Барав по интернетов секаде, али никако да најдам, дали воопшто може, дали неможе и сл.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
другари ај ке ве молам за помош

купив нов јојстик го инсталирав драјверот проверив во контра панел сите дугмиња работат е сега ги местам во контроли но ЛТ и РТ нејкат
истото го правам во пес таму работат сигурен сум 100% дека работат но ете во фифа несака ај нека ми каже некој во што е проблемот
благодарам

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Незнам дали некој предходно пишал, али тоа што ви јавува проблеми и ви ја исклучува играта после утакмица (претежно тоа го прави ако се дадат повеќе голови) е баг на играта. Значи има официјален пач од ЕА 1.0.1 мислам беше, така да прочуркајте по торенти, ќе го најдете со се крак и нема да ти прави повеќе тие проблеми, бар еве кај мене е све ок до сеа.
Можно е.Мене последен пат кога ми се појави мислам дека победив 5-0.

Kajgana Shop

На врв Bottom