FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе се е добро но некако ми сецка.. Чаре?

Дечки ај пратете ми некој крак за Фифава. Ми се појавува don't send, мислам дека е до тоа.

Фала

Дечки ај пратете ми некој крак за Фифава. Ми се појавува don't send, мислам дека е до тоа.

Фала

Кога ти се појавува ?

Мене ми се појавува откако ќе ја завршам утакмицата.

Кога ти се појавува ?

Од кај си ја симнал ?
Ако си ја симнал од замунда не би требало да ти се појавува, се дешава од време на навреме али многу ретко.

Луѓе се е добро но некако ми сецка.. Чаре?
Да не ти е слабо пц-то?
Ако не е така тогаш направи дефрагмент и диск клин ап.

Од кај си ја симнал ?
Ако си ја симнал од замунда не би требало да ти се појавува, се дешава од време на навреме али многу ретко.

Сега се нема појавено..ама пред 1 недела на 2-3 утакмици ми се појави.

Кога ти се појавува ?

Кога ја вклучам, бирам јазик, поминуваат рекламите за првенства и се исклучува.

И јас ја симнав од Замунда, Reloaded.

Кога ја вклучам, бирам јазик, поминуваат рекламите за првенства и се исклучува.

И јас ја симнав од Замунда, Reloaded.

Напради апдејти на драјверите за звук и графика. Исто беше и кај мене.

Него луѓе, шо да праам за да играм со тастатура, нешто не може да правам контроли?

Ја симнав од замунда од релоадед. Се добро ама кога ќе ја инсталирам и пробам да ја уклучам ми дава ерор. Што е проблемот со ова?

Незнам дали некој предходно пишал, али тоа што ви јавува проблеми и ви ја исклучува играта после утакмица (претежно тоа го прави ако се дадат повеќе голови) е баг на играта. Значи има официјален пач од ЕА 1.0.1 мислам беше, така да прочуркајте по торенти, ќе го најдете со се крак и нема да ти прави повеќе тие проблеми, бар еве кај мене е све ок до сеа.
Иначе сакав да прашам, можно ли е некако да се игра 2 со 2? Барав по интернетов секаде, али никако да најдам, дали воопшто може, дали неможе и сл.

другари ај ке ве молам за помош

купив нов јојстик го инсталирав драјверот проверив во контра панел сите дугмиња работат е сега ги местам во контроли но ЛТ и РТ нејкат
истото го правам во пес таму работат сигурен сум 100% дека работат но ете во фифа несака ај нека ми каже некој во што е проблемот
благодарам

Незнам дали некој предходно пишал, али тоа што ви јавува проблеми и ви ја исклучува играта после утакмица (претежно тоа го прави ако се дадат повеќе голови) е баг на играта. Значи има официјален пач од ЕА 1.0.1 мислам беше, така да прочуркајте по торенти, ќе го најдете со се крак и нема да ти прави повеќе тие проблеми, бар еве кај мене е све ок до сеа.

Можно е.Мене последен пат кога ми се појави мислам дека победив 5-0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom