Кога ти се појавува ?Дечки ај пратете ми некој крак за Фифава. Ми се појавува don't send, мислам дека е до тоа.
Фала
Од кај си ја симнал ?Кога ти се појавува ?
Мене ми се појавува откако ќе ја завршам утакмицата.
Да не ти е слабо пц-то?Луѓе се е добро но некако ми сецка.. Чаре?
Сега се нема појавено..ама пред 1 недела на 2-3 утакмици ми се појави.Од кај си ја симнал ?
Ако си ја симнал од замунда не би требало да ти се појавува, се дешава од време на навреме али многу ретко.
Tоа е нормално, сепак е пиратерија.Сега се нема појавено..ама пред 1 недела на 2-3 утакмици ми се појави.
Tоа е нормално, сепак е пиратерија.Сега се нема појавено..ама пред 1 недела на 2-3 утакмици ми се појави.
Кога ја вклучам, бирам јазик, поминуваат рекламите за првенства и се исклучува.Кога ти се појавува ?
Мене ми се појавува откако ќе ја завршам утакмицата.
Напради апдејти на драјверите за звук и графика. Исто беше и кај мене.Кога ја вклучам, бирам јазик, поминуваат рекламите за првенства и се исклучува.
И јас ја симнав од Замунда, Reloaded.
Можно е.Мене последен пат кога ми се појави мислам дека победив 5-0.Незнам дали некој предходно пишал, али тоа што ви јавува проблеми и ви ја исклучува играта после утакмица (претежно тоа го прави ако се дадат повеќе голови) е баг на играта. Значи има официјален пач од ЕА 1.0.1 мислам беше, така да прочуркајте по торенти, ќе го најдете со се крак и нема да ти прави повеќе тие проблеми, бар еве кај мене е све ок до сеа.
Не лажи бе.. Ти не играш игри.Можно е.Мене последен пат кога ми се појави мислам дека победив 5-0.