FIFA 10

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
46375678.png

:pos2:

Dobro e sto malku okoto mu se gleda:pos2:

Голем таков ако си симнал.Ај стај го да те видам. Немојш моооре немојш. Абе знае некој пачов со репрезентациите као се стаа?

Голем таков ако си симнал.Ај стај го да те видам. Немојш моооре немојш. Абе знае некој пачов со репрезентациите као се стаа?
Маајати... Е не може, пошо ваљда ова е за некоја друга игра, иако на сајтот пишува ФИФА. :nerv:

FIFA World Cup 2010:

PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Playstation Portable, iPod Touch and iPhone

ХАХ!
Идиотите од EA уште еднаш се надминаа во дебилизмот. Ем не ја конвертираат ѕверската верзија од конзоли на PC, ем нема да има World Cup за PC.

Па гледаат дека никој не им ја купува на ПС.

Па гледаат дека никој не им ја купува на ПС.

Па никој нема да ја купува кога е конвертирана од PS2, нормално.
Како бе PES 2010 ја купуваат?

Ајт да не глумиме лудило, убаво ги знаеме кои се EA и дека најбитен им е профитот, а не гејмерите.

Вреди ли играва во споредба со 2009? Читам коментари но и reviews на нет дека не е нешто посебно.
Нормално треба да се проба ама ме интересира што мислите?

Пач за Светсково...ги имате истите дресови на репрезентациите со истите бројки како на пример овие од Адидас со новиот фонт,сите стадиони,поставите(познати како popups),нов изглед на резултатот(сличен како на светското)...исто така има и нови екипи воопшто на играва,нови играчи во тимот(како на пример Адија во Милан,го немаше до сега),дресовите се абдејтувани како во минатата сезона итн...јас го турнав и го инсталирав супер е...еве линк,кликнете на FifaMania Superpatch 10(со плава боја е во Updates Mondiali 2010 Superpatch!!!)...http://italia.soccergaming.com/ :)

Ја инсталирам играва со RusEng Pack и си се инсталира се океј, и ми појавува ерор коче ја пуштам: FIFA 10 necesita aceleracion grafica de hardware.

Имам лап топ Intel T4400 2.2GHZ 800mh, 3gb ram, intel gma 4500m... Не можам да ја играм или шо е работава?

Некој да ми објасни како да играм фифа преку хамачи, ја инсталирав играта го симнав и инсталирав хамачи, со другарчето направивме мрежа и влеговме на неа и сеа што натака треба да се направи..
Благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom