FIFA 10

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Трилер утакмица. Можда ја имате гледано, ама не вервам, ова некој нов дел напрајвме.

1. На полувреме беше 2-7 за Фантом, успеав во второ полувреме да ја свртам утакмицата на 10-9, али за џабе, кога ме победи 10-11. Олку гола немаме даено на една утакмица никогаш, ко да си ги испуцавме сите маки на една утакмица.

2. Тесна утакмица, ме водеше цело време со 1 разлика, па јас ќе го заводев со 1 разлика, за на крај да подфрлам и да изгубам со 3 разлика. Уф, тежок ден, браво за Фантом, уба игра покажа, браво за мене, не се предадов до крај и така... :asd:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ја спуштив играва, 7 гига, кај мене ја инсталирав и си работит перфектно. За да ја снимам кај цимеров го изрежав rar-чето шо беше цело, на двд, ама ко ќе ја маунтниме со daemon, на сред инсталација викат Insert FIFA 2010 disc или така нешо.

Чаре?

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Ја спуштив играва, 7 гига, кај мене ја инсталирав и си работит перфектно. За да ја снимам кај цимеров го изрежав rar-чето шо беше цело, на двд, ама ко ќе ја маунтниме со daemon, на сред инсталација викат Insert FIFA 2010 disc или така нешо.

Чаре?
Kako si go izrezal koga e 7 gb velis.

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
aj nekoj da mi kaze kako da se registriram za da ja igram online fifa 10??
se e ok, ama koga vnesuvam seriskiot kod mi vika nekoj eror nesto deka ne e validen?
nekoj da ne ima validen kod?:vozbud:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
se e ok, ama koga vnesuvam seriskiot kod mi vika nekoj eror nesto deka ne e validen?
Koj kod??? Samo ides Multiplayer i direckt IP i vnesuvas adresa na toj so sakas da igras so nego preko Hamachi .

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Јас колку што знам, треба да имаш оригинал копија за да играш онлајн, како и кај секоја друга игра. За валиден код, не се мачи да бараш, нема да најдеш.
Е сега, ако сакате да играте LAN, тоа е друго, инсталирајте хамачи, влезете во ист network, уклучете ја играта, и преку Direct IP свршена работа.

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Јас колку што знам, треба да имаш оригинал копија за да играш онлајн, како и кај секоја друга игра. За валиден код, не се мачи да бараш, нема да најдеш.
Е сега, ако сакате да играте LAN, тоа е друго, инсталирајте хамачи, влезете во ист network, уклучете ја играта, и преку Direct IP свршена работа.
Moze i na neoriginal.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Друже напиши нешто без врска во серискиот код и иди на Online game Modes ќе видиш дека ќе влезеш..јас без проблем си влагам.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Друже напиши нешто без врска во серискиот код и иди на Online game Modes ќе видиш дека ќе влезеш..јас без проблем си влагам.
Ти може на среќа да си го погодил кодот, играј лото.:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom