FIFA 10

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Голем таков ако си симнал.Ај стај го да те видам. Немојш моооре немојш. Абе знае некој пачов со репрезентациите као се стаа?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Голем таков ако си симнал.Ај стај го да те видам. Немојш моооре немојш. Абе знае некој пачов со репрезентациите као се стаа?
Маајати... Е не може, пошо ваљда ова е за некоја друга игра, иако на сајтот пишува ФИФА. :nerv:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
FIFA World Cup 2010:

PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Playstation Portable, iPod Touch and iPhone

ХАХ!
Идиотите од EA уште еднаш се надминаа во дебилизмот. Ем не ја конвертираат ѕверската верзија од конзоли на PC, ем нема да има World Cup за PC.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Па гледаат дека никој не им ја купува на ПС.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Па гледаат дека никој не им ја купува на ПС.
Па никој нема да ја купува кога е конвертирана од PS2, нормално.
Како бе PES 2010 ја купуваат?

Ајт да не глумиме лудило, убаво ги знаеме кои се EA и дека најбитен им е профитот, а не гејмерите.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вреди ли играва во споредба со 2009? Читам коментари но и reviews на нет дека не е нешто посебно.
Нормално треба да се проба ама ме интересира што мислите?

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Пач за Светсково...ги имате истите дресови на репрезентациите со истите бројки како на пример овие од Адидас со новиот фонт,сите стадиони,поставите(познати како popups),нов изглед на резултатот(сличен како на светското)...исто така има и нови екипи воопшто на играва,нови играчи во тимот(како на пример Адија во Милан,го немаше до сега),дресовите се абдејтувани како во минатата сезона итн...јас го турнав и го инсталирав супер е...еве линк,кликнете на FifaMania Superpatch 10(со плава боја е во Updates Mondiali 2010 Superpatch!!!)...http://italia.soccergaming.com/ :)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ја инсталирам играва со RusEng Pack и си се инсталира се океј, и ми појавува ерор коче ја пуштам: FIFA 10 necesita aceleracion grafica de hardware.

Имам лап топ Intel T4400 2.2GHZ 800mh, 3gb ram, intel gma 4500m... Не можам да ја играм или шо е работава?

A

Auditore

Гостин
Некој да ми објасни како да играм фифа преку хамачи, ја инсталирав играта го симнав и инсталирав хамачи, со другарчето направивме мрежа и влеговме на неа и сеа што натака треба да се направи..
Благодарам однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom