FIFA 10

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Трилер утакмица. Можда ја имате гледано, ама не вервам, ова некој нов дел напрајвме.

1. На полувреме беше 2-7 за Фантом, успеав во второ полувреме да ја свртам утакмицата на 10-9, али за џабе, кога ме победи 10-11. Олку гола немаме даено на една утакмица никогаш, ко да си ги испуцавме сите маки на една утакмица.

2. Тесна утакмица, ме водеше цело време со 1 разлика, па јас ќе го заводев со 1 разлика, за на крај да подфрлам и да изгубам со 3 разлика. Уф, тежок ден, браво за Фантом, уба игра покажа, браво за мене, не се предадов до крај и така... :asd:

Ја спуштив играва, 7 гига, кај мене ја инсталирав и си работит перфектно. За да ја снимам кај цимеров го изрежав rar-чето шо беше цело, на двд, ама ко ќе ја маунтниме со daemon, на сред инсталација викат Insert FIFA 2010 disc или така нешо.

Чаре?

Ја спуштив играва, 7 гига, кај мене ја инсталирав и си работит перфектно. За да ја снимам кај цимеров го изрежав rar-чето шо беше цело, на двд, ама ко ќе ја маунтниме со daemon, на сред инсталација викат Insert FIFA 2010 disc или така нешо.

Чаре?

Kako si go izrezal koga e 7 gb velis.

aj nekoj da mi kaze kako da se registriram za da ja igram online fifa 10??
se e ok, ama koga vnesuvam seriskiot kod mi vika nekoj eror nesto deka ne e validen?
nekoj da ne ima validen kod?:vozbud:

se e ok, ama koga vnesuvam seriskiot kod mi vika nekoj eror nesto deka ne e validen?
Koj kod??? Samo ides Multiplayer i direckt IP i vnesuvas adresa na toj so sakas da igras so nego preko Hamachi .

Јас колку што знам, треба да имаш оригинал копија за да играш онлајн, како и кај секоја друга игра. За валиден код, не се мачи да бараш, нема да најдеш.
Е сега, ако сакате да играте LAN, тоа е друго, инсталирајте хамачи, влезете во ист network, уклучете ја играта, и преку Direct IP свршена работа.

Јас колку што знам, треба да имаш оригинал копија за да играш онлајн, како и кај секоја друга игра. За валиден код, не се мачи да бараш, нема да најдеш.
Е сега, ако сакате да играте LAN, тоа е друго, инсталирајте хамачи, влезете во ист network, уклучете ја играта, и преку Direct IP свршена работа.

Moze i na neoriginal.

Друже напиши нешто без врска во серискиот код и иди на Online game Modes ќе видиш дека ќе влезеш..јас без проблем си влагам.

Друже напиши нешто без врска во серискиот код и иди на Online game Modes ќе видиш дека ќе влезеш..јас без проблем си влагам.
Ти може на среќа да си го погодил кодот, играј лото.:pos2:

46375678.png

:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom