FIFA 10

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Значи глупа графика. :) Ама онака глупа графика, да се нема ништо позитивно. Cе уморив од чекање на xbox360 верзијата, е таму е друга приказна. :)

Има опција играчот автоматски да иде на топка ?

Како можам да шутирам по земја од слободен удар ?

Ja igram na XBox mnogu mi e podobra od PES 2010 AMA MNOGUUUUU. No imam nekolku zabeleski.

Sudijata faul da sudi, toa e stvarno retkos, kolku samo krsejne na koski imat sudijata kafe si piet.
Ne mi e jasno zosto ko ke dajs gol igracite trcet vo golot kako nekoj seljaci i se zaglavuvaat vo mrezata od golot i samo trcet.:pos2::pos2: Kako i da e prekrasna igra.

Ај малку помош
Вчера ја симнав Фифа 09 Менаџер,ја извадив и да ја уклучам ми вели дека виртуелната меморија ми многу зафатена.
Па така дали и како треба да бришам за да ослободам место за таа меморија или пак треба компјутерот да го надоградам.??
благодарам однапред

Ај малку помош
Вчера ја симнав Фифа 09 Менаџер,ја извадив и да ја уклучам ми вели дека виртуелната меморија ми многу зафатена.
Па така дали и како треба да бришам за да ослободам место за таа меморија или пак треба компјутерот да го надоградам.??
благодарам однапред
Слаб ти е компјутерот.... или исклучи некој процес шо ти зима многу рам(ако има таков) или надогради го компот.:smir:

Ај малку помош
благодарам однапред
Десен клик на my computer.
captursys.jpg

Стави да ти е 1024. Мислам дека е доволно за играта.

Играва не е нешто нај-нај, PES многу се подобри во моментов. Туку прашањето ми е, играв три (Manager) сезони, па сега после последниот меч во третата сезона имам crash-ови и не можам да продолжам понатака :nerv: Да не има некој фикс, пач... :raz: :nerv: Ја користам рипуваната верзија, од Razor, ама не верувам дека има некоја разлика :)

Ај ако може линк за crack..за фифа 2010

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom