FIFA 10

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Значи глупа графика. :) Ама онака глупа графика, да се нема ништо позитивно. Cе уморив од чекање на xbox360 верзијата, е таму е друга приказна. :)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Има опција играчот автоматски да иде на топка ?

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Како можам да шутирам по земја од слободен удар ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ja igram na XBox mnogu mi e podobra od PES 2010 AMA MNOGUUUUU. No imam nekolku zabeleski.

Sudijata faul da sudi, toa e stvarno retkos, kolku samo krsejne na koski imat sudijata kafe si piet.
Ne mi e jasno zosto ko ke dajs gol igracite trcet vo golot kako nekoj seljaci i se zaglavuvaat vo mrezata od golot i samo trcet.:pos2::pos2: Kako i da e prekrasna igra.

F

FilipMacedon

Гостин
Ај малку помош
Вчера ја симнав Фифа 09 Менаџер,ја извадив и да ја уклучам ми вели дека виртуелната меморија ми многу зафатена.
Па така дали и како треба да бришам за да ослободам место за таа меморија или пак треба компјутерот да го надоградам.??
благодарам однапред

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ај малку помош
Вчера ја симнав Фифа 09 Менаџер,ја извадив и да ја уклучам ми вели дека виртуелната меморија ми многу зафатена.
Па така дали и како треба да бришам за да ослободам место за таа меморија или пак треба компјутерот да го надоградам.??
благодарам однапред
Слаб ти е компјутерот.... или исклучи некој процес шо ти зима многу рам(ако има таков) или надогради го компот.:smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ај малку помош
благодарам однапред
Десен клик на my computer.

Стави да ти е 1024. Мислам дека е доволно за играта.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Играва не е нешто нај-нај, PES многу се подобри во моментов. Туку прашањето ми е, играв три (Manager) сезони, па сега после последниот меч во третата сезона имам crash-ови и не можам да продолжам понатака :nerv: Да не има некој фикс, пач... :raz: :nerv: Ја користам рипуваната верзија, од Razor, ама не верувам дека има некоја разлика :)

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ај ако може линк за crack..за фифа 2010

Kajgana Shop

На врв Bottom