FIFA 10

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Што знам мене подобрна ми изгледа од минатите :) прва утакмица играв Реал-Барса ги плеснав 3-0 Бензема ѕвер:vozbud: интересно е и тоа што оваа година можеш да играш и со само еден играч само него да го контролираш истото го имаше и на пес лани но ова некако повеќе ми се свиѓа на фифава боље е:helou:

Мислиш на Be a Pro Season? Имаше лани на фифа, а be a pro match има веќе 2-3 години

Незнам што да кажам за играта. Од една страна ми се допаѓа, од друга не.
Некако теренот ич не е реален, со два чекора се претрчува цел :wtf:

Да прашам,,, зашто на 09 па и на оваа фифа кога ке подадам на некој играчот одма ми се уфрла напред? И кога ке стиснам двапати на подавање прават ко дупли пас?

Незнам што да кажам за играта. Од една страна ми се допаѓа, од друга не.
Некако теренот ич не е реален, со два чекора се претрчува цел :wtf:
Истото е секоја година, ама во FIFA 07 беше најзабележливо.
А 10-кава е подобра од 09 у секој случај, фановите на PES џабе тропаат глупости. Кој сака онлајн да ја игра, преку хамачи нормално нека дојде на мрежата: FIFA 10 Macedonia password: 123

Само што ја инсталирав. Не е лоша, сакам да прашам некои работи.

1. Зашто одкога ќе дадам гол, камерата се менува? На пример, давам гол, и следната сцена, кога треба да продолжи мечот, камерата не е иста. Морам да отидам у "Cameras", па да вратам, за све да биде ок.

2. Теренот некако не ми е реален, многу е матен, не е добра "графиката" на теренот. Дали е вака кај сите, или само кај мене? Може ли некако да се поправи?

3. Судијата не свири секогаш со свирчето(на пример кога има аут или фаул или корнер, заборава да свирне)?

Само што ја инсталирав. Не е лоша, сакам да прашам некои работи.

1. Зашто одкога ќе дадам гол, камерата се менува? На пример, давам гол, и следната сцена, кога треба да продолжи мечот, камерата не е иста. Морам да отидам у "Cameras", па да вратам, за све да биде ок.

2. Теренот некако не ми е реален, многу е матен, не е добра "графиката" на теренот. Дали е вака кај сите, или само кај мене? Може ли некако да се поправи?

3. Судијата не свири секогаш со свирчето(на пример кога има аут или фаул или корнер, заборава да свирне)?

Сигурен си дека не е лоша?

Ја изигравме првата онлајн утакмица, ја против gogi.
Човекот ја научил доста Фифава, се спасив некако и тепав на пенали, ама има лаг во секој случај, не ми одговара бавна игра, па ќе размислам дали да играм во лигата.
gfgh.jpg

Играва е супер. На почеток коа игравме дававме по 10 гола и мислев дека е катастрофа. Треба поише време да ја играш и ке видиш дека е феноменална. Брзината на играчите на нормал е многу реална, но заради подобро играње боље е на fast. Неможеш да шутнеш во расчекор -исто како во реалноста и затоа некои мислат дека зеза шутот или касни.Не ми се допаѓа само тоа што пасовите се премногу прецизни во напад и секогаш доаѓаат до нога на напаѓачот ама веројатно затоа што играме на W-class.Се на се 8+

Nemozam da ja instaliram na PC ja imam celata HELP!!!:toe:

Па кажи што е проблемот да знаеме како да ти помогнеме.

П.С. Другпат кога ќе имаш некој проблем, пишувај во "Помош и совети". За тоа е таа тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom