FIFA 10

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Што знам мене подобрна ми изгледа од минатите :) прва утакмица играв Реал-Барса ги плеснав 3-0 Бензема ѕвер:vozbud: интересно е и тоа што оваа година можеш да играш и со само еден играч само него да го контролираш истото го имаше и на пес лани но ова некако повеќе ми се свиѓа на фифава боље е:helou:
Мислиш на Be a Pro Season? Имаше лани на фифа, а be a pro match има веќе 2-3 години

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Незнам што да кажам за играта. Од една страна ми се допаѓа, од друга не.
Некако теренот ич не е реален, со два чекора се претрчува цел :wtf:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Да прашам,,, зашто на 09 па и на оваа фифа кога ке подадам на некој играчот одма ми се уфрла напред? И кога ке стиснам двапати на подавање прават ко дупли пас?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Незнам што да кажам за играта. Од една страна ми се допаѓа, од друга не.
Некако теренот ич не е реален, со два чекора се претрчува цел :wtf:
Истото е секоја година, ама во FIFA 07 беше најзабележливо.
А 10-кава е подобра од 09 у секој случај, фановите на PES џабе тропаат глупости. Кој сака онлајн да ја игра, преку хамачи нормално нека дојде на мрежата: FIFA 10 Macedonia password: 123

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Само што ја инсталирав. Не е лоша, сакам да прашам некои работи.

1. Зашто одкога ќе дадам гол, камерата се менува? На пример, давам гол, и следната сцена, кога треба да продолжи мечот, камерата не е иста. Морам да отидам у "Cameras", па да вратам, за све да биде ок.

2. Теренот некако не ми е реален, многу е матен, не е добра "графиката" на теренот. Дали е вака кај сите, или само кај мене? Може ли некако да се поправи?

3. Судијата не свири секогаш со свирчето(на пример кога има аут или фаул или корнер, заборава да свирне)?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Само што ја инсталирав. Не е лоша, сакам да прашам некои работи.

1. Зашто одкога ќе дадам гол, камерата се менува? На пример, давам гол, и следната сцена, кога треба да продолжи мечот, камерата не е иста. Морам да отидам у "Cameras", па да вратам, за све да биде ок.

2. Теренот некако не ми е реален, многу е матен, не е добра "графиката" на теренот. Дали е вака кај сите, или само кај мене? Може ли некако да се поправи?

3. Судијата не свири секогаш со свирчето(на пример кога има аут или фаул или корнер, заборава да свирне)?
Сигурен си дека не е лоша?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја изигравме првата онлајн утакмица, ја против gogi.
Човекот ја научил доста Фифава, се спасив некако и тепав на пенали, ама има лаг во секој случај, не ми одговара бавна игра, па ќе размислам дали да играм во лигата.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Играва е супер. На почеток коа игравме дававме по 10 гола и мислев дека е катастрофа. Треба поише време да ја играш и ке видиш дека е феноменална. Брзината на играчите на нормал е многу реална, но заради подобро играње боље е на fast. Неможеш да шутнеш во расчекор -исто како во реалноста и затоа некои мислат дека зеза шутот или касни.Не ми се допаѓа само тоа што пасовите се премногу прецизни во напад и секогаш доаѓаат до нога на напаѓачот ама веројатно затоа што играме на W-class.Се на се 8+

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Nemozam da ja instaliram na PC ja imam celata HELP!!!:toe:
Па кажи што е проблемот да знаеме како да ти помогнеме.

П.С. Другпат кога ќе имаш некој проблем, пишувај во "Помош и совети". За тоа е таа тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom