Фармерки vs. сукња

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
И јас фармерки.Поубаво,послободно си се чуствувам во нив.Не ни памтам кога последен пат сум облекла сукња...Негде пред 1 год. ќе да беше...:nesvest:

Јас сум за фармерки, се чувствувам покомотно во нив.
Сукња носам обично во лето, за на плажа најчесто:pipi:

Коа шмекам у 501 фармерки...шмекериците ги креваат своите сукњички...

Леле сукња немам облечено којзнае од кога...2 години може има. Не знам, едноставно не сакам баш сукњи, ама затоа фармерките ми се омилени :icon_lol:

Сукња што повеќе е широка него долга не :nenene:
Се знае за каде е голотија и пред кого треба да се покажува! Треба нели и малку привилегиран да се почуствува дечкото.....

Фармерки, унирвезалка... Тегет чорапа со се стои, така и фармерки :smir:

разбирам панталона дека е за работа попрактична, ама женствено е да се носи сукња/хаљина/шо и да е. тоа е исто ко да внимаваш на шминката. ако ти е битно да си убава и да најдеш шорткат до окото на типот, онда ке посветиш внимание.

него се мислам дали шорцот/бермудите/слични на нив се нешо као НЗС, па се бројат и као пантолона, и као замена за сукња оти дава некој подиректен приказ на женското тело?

најчесто носам фармерки ама во сукњички се осеќам многу по лефтерно особено во летно време кога е жешко со фармерки.

повеќе сакам да носам сукњи посено у лето никако неможам да смислам фармерки :pipi:

Фармерки бе :) ..
Сукња неам стаено на мене уште од малечка..
Ако веќе сакам да се чувствувам комотно и лефтерно облакам фустанче.

Повеќе преферирам фармерки и ги носам и во лето и преку ден и за излегување, но носам и сукњи, претежно летно време, па и зимно време кога не е толку ладно ама со хеланки...така да не би можела баш да се одлучам:toe:

цевка фармерки комверс и кочшула топ! нема нешо поубао од тоа

Преферирам фармерки, затоа што слободно можам да се движам.
Иако, во последно време си купив дури две суќњи (што, за мене е успех - тоа беа првите две во мојот живот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom