Фармерки vs. сукња

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
суќна иам само една и тоа до под колена имам ја обблечено 2пати , миничи не носам а сум во фармерки 24/7 ...

фармерки, најчесто во нив, кај и да одма....сукња по некад за излегување или за на плажа!!!!!!!!!

Suknji na leto. 24/7 sum vo niv. Vo zima farmerki zasto e preladno za suknji

Поубаво ми е во фармерки,панталони ама носам и сукни,фустанчиња за излевање и преку лето

Сукна, многу поженствено изгледа. Иако редовно само јас сум таа што носи сукнички и фустанчиња, а сите други во фармерки, 100% е сигурно дека се чувствувам подобро од нив.:baeh::baeh:

Poveke gi preferiram famrekite i pantolomite no sepak i suknja ,najveke idi do izraz zenstvenosta.

Зависи кога како. Во секој случај, убаво ноче е убаво во секој случај. Ммммм.... :vozbud:.

П.С. Стварно ги разбирам лезбејките. Кој може да одолее на убаво женско?:smir:

Предност им давам на фармерките. Поудобно ми е во фармерки. Сукњи почесто носам во лето.

Зависи за која пригода...на пр Џинсот е попрактичен ама сукњичките се по тренди:baeh:според мене

Често носам Фармерки,пантоломи ..али за излегување навечер строго сакам да бидам во сукна или фустанче,тогаш мразам да облечам фармерки.

Фармерки дефинитивно. Позгодно е и не мораш да пазиш како ќе седнеш да не ти се дигне сукњата, па дали нозе си раширила, па ова па она...

Обично носам фармерки, а летно време скапувам во сукњи и фустанчиња. Зимно време носам само за излегување:wink:

Највеке носам фармерки,ама носам и сукни и во зимо и во лето.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom