Фармерки vs. сукња

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Сукњи. Постојано, кога би можела постојано би била во нив. Порано многу почесто носев фармерки и панталони, но последнава година постојано сум во сукњи и зимно и летно време. Убаво се осеќам, пријатно ми е и удобно ми е во сукњички.:pipi: И нормално ги носам, затоа што убаво ми стојат.:)

Фармерки... Сукњи не сум носел досега. :pos:

А женските повеќе ми се допаѓат кога носат фармерки. :)

Зависи од ситуација; генерално сум за сукња,поженствена е, плус сексистичко-шовинистички дел од гардероба (машките вообичаено и на најголем број меридијани не можатда ја носат ако сакаат да глумат нормални):baeh:

Ја секогаш носам фармерки и некогаш пантоломчиња и мн ретко сукна се разбира за прочка тоа може..А женските дали во сукња или во фармерки не ми менува многу, ако е убава во едното ќе биде и убава и во другото =)

највеќе носам фармерки, но сукњите не ги изоставам, омилени ми се од гардеробата!:pipi:

Најубаво се чуствувам кога носам сукњи и фустанчиња онака повеке се сакам кога ке се видам у огледало што би се кажало повеке си се свигам на самата себеси:pos2:.А башка тоа многу удобно се чуствувам, затоа сукњите се ми неизоставен дел од гардеробата особено за навечер за излегување.Фармерки носам најчесто на училиште и на слични места на тоа:toe:

Преферирам фармерки, затоа кога ќе се облечам во сукња понекогаш сите се како:wow, what is going on with you?!:icon_lol:

Фармерки затоа шо ми се најудобни, а јас по удобност си бирам шо ќе носам така да дефинитивно они:pipi:

Фармерки дефинитивно сукњи носев порано и тоа ретко ама сеа ич.
Може само некогаш да облечам ама од тие подолгите до колената

Би избрала панталони или фармерки,, ако се панталони боја црна или бела,, а фармерки обични :):)

Ја преферирам женски у сукњи, женски нозе, голи или у чорапи сеедно, ми се нешто како фетиш... :)
П.С. и кратки панталончиња вршат работа :wink:

Farmerki, mrazam suknji, voopsto ne se osekam udobno vo niv.

е ја сум за двете,мислам нормално ако има што да ги попуни:pipi:

Засекогаш фармерки.Суќна немам облечено...од 4 одд.Многу е поубаво панталони да носиш,отколку суќна,покомотно ми е мене:toe:

кратки сукњички обожавам, добро ми стојат (ова малку самоуверено), ги истакнуваат нозете и убаво се чуствувам кога ги носам, ама не би ги оставила ни фармерките:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom