Фармерки vs. сукња

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Шабански ми е да се палам на минич, пристојни фармерче, панталонче whateva најпривлечно ми је. Да не се сфатиме погрешно и сукњиче некое понекад не е на одмет. :)

*Шабан сум и ја понекад, јебешга. :nesum:

Некој фармерки каде да покаќуват размерот на женското газе некако ми со посекси................:tapp::toe:

Јас сум за Фармерки. Ќе направам и споредба :) (сукња & високи штикли) или (тесни фармерки & високи штикли)... Секако, втората комбинација е подобра, според мене :wink:

Носам и тоа и тоа, зависи од ситуација...на пример, сигурно на факс нема да облечам минич, но може да облечам подолга сукњичка под коленици.

Жена е попривлечна во класични пантолони, не фармерка. Ако сакаш без слекување да и го закачиш, може и под фустан.

Фармерки дефинитивно!!! Сукни носам поретко и тоа навечер на излегување или пак на некои веселби и прослави.

повеќе преферирам девојки во сукни, туники, фустанчина.... јебеш га да се знае кој е машкото а кој женското во врската

Преферирам женско во тесни фармерки

повеќе преферирам девојки во сукни, туники, фустанчина.... јебеш га да се знае кој е машкото а кој женското во врската

а ако двајцата се во фармерки нема да познаеш :icon_bigg

long%2Bskirt.jpg

Многу ретко гледам девојки со некои вакви долги сукњи, а баш ми се допаѓа :(

Attachments

• long%2Bskirt.jpg
    long%2Bskirt.jpg
    33,4 KB · Прегледи: 2
Jas kako mashko ke kazham : Sakam farmerki da si nosi devojche , a za odenje po kako da gi recham "VAZHNI"vecheri .. suknja :D

Фармерки дефинитвно, класика се, погодни за секоја пригода. Добро не басш за секоја , ама во повеќето случаи :)

Фармерки најчесто или пошироки пантолони во нив се осеќам најубо ... сепак зависит од расположение и момент, кај одам шо одам ... знам и за сукња или летно фустанче. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom