Fantasy Premier League 2024/25

Член од
14 април 2012
Мислења
32.472
Поени од реакции
65.788
И мене Жоао Педро на клупа, а Митома ми е стартер. :rolleyes:

Флекен и мене ми е голман. Препишуваш.
Вајл кард активирав. Се надевам на добри поени наредното коло, затоа што поголемиот дел ми играат дома.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.472
Поени од реакции
65.788
Ма знаев дека ке игра, само размислувањето беше дека Форест е полесен противник отколку Брентфорд. Boy, I was wrong. Ке го ставам капитен, и така ке седи до крај на сезона, па макар и нога му ампутирале.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
Да се собереме сите тројца и да се фрлиме од МТВ после Челзи-Борнмут (барем да догледаме денов де)

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.565
Поени од реакции
5.609
Сакам само да му едно Фала на јузерот мислам дека на редот беше што ме потсети дека Емил Смит Роби посоти.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Го продадов Калверт Луин за да го земам Жоао Педро, а напред го имам и Воткинс, си викам ова коло фикс ќе проработи :pos:

Го продадов Раја(мислам ќе примат утре) за да го земам Стил, голманот на Брајтон (што се испостави како втор голман на крајот)..

Е сеа прашањето ми е, го имам Мајк Кин од Евертон на клупа, го имам Амад од Манчестер на клупа и Удоги(Удоџи) од Тотенхем...ова коло не влезе Жоао Педро, кој би го мењал прв од клупа? Амад веќе има 6 поени, дали пример ако Кин направи 8, а Удоги 10, по кој редослед на нештата одат?

Едит, како стиснав испрати, Воткинс стварно проработе :pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.435
Поени од реакции
58.784
Го продадов Калверт Луин за да го земам Жоао Педро, а напред го имам и Воткинс, си викам ова коло фикс ќе проработи :pos:

Го продадов Раја(мислам ќе примат утре) за да го земам Стил, голманот на Брајтон (што се испостави како втор голман на крајот)..

Е сеа прашањето ми е, го имам Мајк Кин од Евертон на клупа, го имам Амад од Манчестер на клупа и Удоги(Удоџи) од Тотенхем...ова коло не влезе Жоао Педро, кој би го мењал прв од клупа? Амад веќе има 6 поени, дали пример ако Кин направи 8, а Удоги 10, по кој редослед на нештата одат?

Тој што ти е на позиција 1 од измените

Член од
11 април 2012
Мислења
4.607
Поени од реакции
5.302

Зависност од тоа која формација играш, ама на крај на колото мораш да имаш најмалку 3ца у одбрана, најмалку 3ца у средина и најмалку 1 у напад
Пример ако во моментов имаш 4ца у одбрана и еден од нив не ти игра тогаш како измена ќе ти влезе тој што ти е на прва позиција у измени
Пример 2
Во моменталната формација имаш 3ца у одбрана и еден од нив не ти игра измената што ќе ти влезе ќе биде од одбрана без разлика дали е прв на клупа или не

Надоврзување на вториов пример си имал 3ца одбрана и еден не играл, ама и тие на клупа не ти играле што се од одврана а тој еден од средина/напад Макар и 100бода сам да донел нема да влезе зашто мора да имаш 3ца одбранбени на крај

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.435
Поени од реакции
58.784
И сезонава ли јас најглупи потези ќе правам?
Се почна од идејата да се ослободам од Нкунку... замена? Палмер 15 пати поскап.
Активирана вајлдкарта да праам пари

Нкунку продаден (7 поени) (y)
Кукуреља продаден (5 поени) (y)
Воткинс продаден (13 поени) (y)
Санчез купен ама на клупа (15 поени) (y)
Халанд VC (13 поени) (y)
Салах C (2 поени) (y)

Денес и Гордон лагани хет трик

Бесно коло можев да имам, а вака едвај 40 поени. Но битно ги имам Јогуртот, Јапанецот, Делап мали и нормално Палмер.

*претходно ги продадов и ДКЛ и Амад за Муниз и Роџерс. И тие почнаа бодови да носат.

Коњ.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.125
Поени од реакции
13.228
Палмер или Воткинс да го имам во тим на долгорочно? Не можам и двата.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.213
Поени од реакции
9.237
На Чалзи му следат тешки натпревари ма да Палмер сепак може да даде допринос, Вила има прилично слаби натпревари. Незнам зошто би ги менувал.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.125
Поени од реакции
13.228
На Чалзи му следат тешки натпревари ма да Палмер сепак може да даде допринос, Вила има прилично слаби натпревари. Незнам зошто би ги менувал.
Ги немам двата, само Палмер го имам моментално, Воткинс го немам, ми беше дали да ги сменам (не директно, туку со уште еден небитен од таа позиција). Сака и Халанд не би ги менувал, можам Митома, Диаз, Ларсен за Воткинс и два играчи од средина со минимална вредност. Го имам и Смит Роу на клупа и тој не би го менувал.
1726404276001.png

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.213
Поени од реакции
9.237
Според мене Митома, последните сезони премногу е паднат.

Размисли си и за Исак прилично добар шпиц.

Kajgana Shop

На врв Bottom