Да ама Хааланд и не брка многу работа, 80% од луѓето го имаат...Ха ха ха Халанд
И 20.0 да кошта, ќе го имам. Машина.
Поточно 54.5% го имаат...Да ама Хааланд и не брка многу работа, 80% од луѓето го имаат...
Сва среќа падна и Езе на 6.9 и можев да го сменам Нкунку иначе ептен ќе ми ги искомплицираше работите.Колку играчи наседнавме на Нкунку?
Уште 200 играчи конкуренција му донесоа. Следен трансфер на него го трошам. Веројатно по цена од 6.3м
Чувајте ди го Џексон.Да се собереме сите што не го стаивме капитен Халанд и да се обесиме заедно.
Шукурац бе, 50м ќе биде следна сезона
Исто.Јас па сеа најдов Палмер да го ставам капитен, а не повторно Халанд.
И мене Жоао Педро на клупа, а Митома ми е стартер.И мене ми е Палмер, иако го имам Хааланд. Фали уште Палас да ги истресе утре, за да се комплетира целиот викенд.
Отидоа бодовите од Флекен у аут во 95-та минута, Жоао Педро на клупа. Fun times.
Ќути мене Еланга ми е стартер пред Педро.И мене Жоао Педро на клупа, а Митома ми е стартер.
Флекен и мене ми е голман. Препишуваш.
И мене ми е Палмер, иако го имам Хааланд. Фали уште Палас да ги истресе утре, за да се комплетира целиот викенд.
Отидоа бодовите од Флекен у аут во 95-та минута, Жоао Педро на клупа. Fun times.
Можно е сите ист тим да имаме?И мене Жоао Педро на клупа, а Митома ми е стартер.
Флекен и мене ми е голман. Препишуваш.