Fantasy Premier League 2024/25

Член од
23 август 2010
Мислења
39.894
Поени од реакции
116.224
Растргнат меѓу одлуката да го имам Халанд или не. Без него се составува интересен тим но нема посигурен кандидат за капитен, со него може максимум уште еден премиум играч но никако Салах...
Ме трогна брату, растргнат помеѓу одлуката за Халанд или Салах. :pos: Заебанцијата на страна мислам дека вреди да се почне со Халанд затоа што не играше на ЕП, ги пројде целосните припреми со Сити и треба да биде спремен од сам старт. Очекувам да има подобра сезона од лани и да растури со голови, а и распоредот на Сити е ок први 5 кола и мислам дека вреди да го имаш во тим. Е сеа познавајќи ме каква мувла сум ќе утне 8 пенали и ќе скине АЦЛ во 4-то коло.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Јас од одлуката да играм без нив и балансиран тим да имам, во моментов сум со двајцата во состав.

Имам играчи што ветуваат гол, но не што ветуваат повеќе од 1 гол. Фалат добри капитенски опции онака, па 99% ќе играм со двајцава.
Баш ме интересираат останатите во тимот :unsure:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.897
Поени од реакции
10.178
Има време ќе има промени у петок ќе се пофалиме со состави. :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.810
Во глобала ова би било. Ефтинијата може да е сменета за други со иста цена.

Прегледај го приврзокот 426398
Вака две забелешки/прашања од око на прв поглед:

Зошто без ниеден играч од Арсенал? Нити дефанзивец, нити средина, нити шпиц. Барем у првите три кола, после имаат неколку тешки текми па можеш да тргнеш некој.

Кога веќе ди ги одбрал овие двајца, зошто Мартинез на клупа, а Кукуреља прв тим? Мислиш боље поени ќе извади Куку против Сити него Мартинез против Фулам дома?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.409
Поени од реакции
25.287
Ме трогна брату, растргнат помеѓу одлуката за Халанд или Салах. :pos: Заебанцијата на страна мислам дека вреди да се почне со Халанд затоа што не играше на ЕП, ги пројде целосните припреми со Сити и треба да биде спремен од сам старт. Очекувам да има подобра сезона од лани и да растури со голови, а и распоредот на Сити е ок први 5 кола и мислам дека вреди да го имаш во тим. Е сеа познавајќи ме каква мувла сум ќе утне 8 пенали и ќе скине АЦЛ во 4-то коло.
Хаха абе со другарите во вибер група за фпл користиме ваков речник за фантази пошо е една голема трагедија и овде сум го префрлил out of context :pos: :pos:

Инаку се приклучивте на Златна Копачка лигата? Лани се подновив со нов телефон благодарение на нив, има добри награди, не се заебавајте.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.624
Поени од реакции
59.441
Вака две забелешки/прашања од око на прв поглед:

Зошто без ниеден играч од Арсенал? Нити дефанзивец, нити средина, нити шпиц. Барем у првите три кола, после имаат неколку тешки текми па можеш да тргнеш некој.

Кога веќе ди ги одбрал овие двајца, зошто Мартинез на клупа, а Кукуреља прв тим? Мислиш боље поени ќе извади Куку против Сити него Мартинез против Фулам дома?
Не ми е тимот за првото коло, онака ставени се најдобрите 11, ќе видам кој ќе стартува. Нкунку и Кукуреља тешко дека ќе ми останат стартери, стратегијата главно ми е стартни 11 со низок FDR. Не знам да типувам на дербија :D
Тројцава на клупа (Мартинез, Амад и Џонсон) е прашање дали ќе ги оставам. Кванса, Роџерс, Харвуд-Белис ги имам на ум за резерви исто.
И Карваљо може да се наметне ко добра опција за 5м.

Зашто без ниеден од Арсенал? Па без некој од топ клубовиве мора :D Иницијално Хаверц го имав напред, ама па почнаа да го враќаат пак поназад на пријателскиве. Воткинс ми ветува повеќе голови.
Сака е најдобар избор ама повлекува цела реструктура.
6м за дефанзивец ретко давам, освен ако не е апла офанзивен. Во Арсенал и нема такви баш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.894
Поени од реакции
116.224
Склопен е тимот, време е да се покаже класата оваа сезона. Време е да му се покаже правото место на Џимеј, сепак он е секогаш ниво подоле, нешто слично на вториот тим од Милано за кој навива. :icon_lol:
Мој совет, не купувајте играчи од Манчестер Јунајтед ако сакате да освојувате поени. И препишувајте од мене ако сакате да освојувате поени. Толку.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.402
Поени од реакции
26.392
Склопен е тимот, време е да се покаже класата оваа сезона. Време е да му се покаже правото место на Џимеј, сепак он е секогаш ниво подоле, нешто слично на вториот тим од Милано за кој навива. :icon_lol:
Мој совет, не купувајте играчи од Манчестер Јунајтед ако сакате да освојувате поени. И препишувајте од мене ако сакате да освојувате поени. Толку.
Како да препишуваме од тебе кога не си го објавил тимот?

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.402
Поени од реакции
26.392
Хаха абе со другарите во вибер група за фпл користиме ваков речник за фантази пошо е една голема трагедија и овде сум го префрлил out of context :pos: :pos:

Инаку се приклучивте на Златна Копачка лигата? Лани се подновив со нов телефон благодарение на нив, има добри награди, не се заебавајте.

За ова морате профил да имате на Златна Копачка за тие ваучери од неделните награди.
За главните награди секако не мора.
Автоматски споено мислење:

Кодот за Кајгана лигата за Fantasy Challenge: pdoyxp

Прегледај го приврзокот 425086

За првото коло имате буџет без лимит и се бираат 5 играчи.

Секое коло посебна приказна и различни предизвици ќе има.

Награди исто добри има.
Кој сака може и на ова да се приклучи денеска.
Поразлично нешто и исто интересно.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.409
Поени од реакции
25.287
За ова морате профил да имате на Златна Копачка за тие ваучери од неделните награди.
За главните награди секако не мора.
Одма се прави профил, другар мој го освои неделниот ваучер од 3000 па во секундата направи профил на Копачка, му доделија 30 ваучери по 100 денари што е одлично.

Нема друга ваква лига кај нас. Од Моцарт ама се плаќа котизација 500 денари, така да кој ги ебе.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.897
Поени од реакции
10.178
Одма се прави профил, другар мој го освои неделниот ваучер од 3000 па во секундата направи профил на Копачка, му доделија 30 ваучери по 100 денари што е одлично.

Нема друга ваква лига кај нас. Од Моцарт ама се плаќа котизација 500 денари, така да кој ги ебе.
Шо фајде кога не се коцкам. :toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.409
Поени од реакции
25.287
Време е да му се покаже правото место на Џимеј, сепак он е секогаш ниво подоле, нешто слично на вториот тим од Милано за кој навива. :icon_lol:
Уште ме фаќа страв од тие вкупно 60 минути што ги уживаше на прво место на табелата лани. :D
Шо фајде кога не се коцкам. :toe:
За главните награди ко така, секако повеќе вредат од било која друга мк лига.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.894
Поени од реакции
116.224
Пошо ме мрзи да читам, што е ова Челенџ? И што треба да напраам? Ако форсне некој страбизам да фати.

Kajgana Shop

На врв Bottom