Откако се појавија овие ептен ептен премиум фаци ко Халанд и Салах играва стана "погоди го капитенот и остани во игра или утни го и еби си мајката'
Без Салах сум (свесно), ама капитенот кај го утнав со Гордон... преку сила да извади клин шит барем и без жолт, не верувам дека у второ ќе напраат нешто со 10 играчи, сега треба да се тресам и 60 минути дали ќе го одигра
То е, требаше Исак можда, стојам на тоа дека 11v11 да беше паметна одлука беше ова...
Нејсе поентата ми е.... блазе вам што го имате Салах капитен
Автоматски споено мислење:
А добро еве и постов над мене е без Салах, само него утре Халанд ќе му везе, ја глумам диференцијали у прво коло
Промашувањата на Бруно и Гарначо ке ме коштаат победа во платежната лига. Исак капитен, не е лошо, ама тоа што ги немам Салах и Палмер ке ми направи разлика.
Ќе видам колку долго може да терам без еден од Салах и Халанд, доста океј испадна, имав среќа за некои работи, но од друга страна и со Езе бев доста блиску до поени, драма гол постигна од слободен. Целта за годинава ми е доста скромна да имам над 2204 поени, односно да сум барем на 58 поени секое коло. Следно коло се мислам Бернардо Силва капитен.
Ќе видам колку долго може да терам без еден од Салах и Халанд, доста океј испадна, имав среќа за некои работи, но од друга страна и со Езе бев доста блиску до поени, драма гол постигна од слободен. Целта за годинава ми е доста скромна да имам над 2204 поени, односно да сум барем на 58 поени секое коло. Следно коло се мислам Бернардо Силва капитен.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.