Fantasy Premier League 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сега најде ДКЛ се да му ебам! Ништо, Сон оди прв тим, не ми се ризикува само 15 минути да го пуштат Калверт-Луин против Сити и тоа да биде тоа.
Мене ми се ризикува и ке ризикувам со ДКЛ,а на клупа ке остане Оле

1613229634035.png ova e timot za vikendov zaborajv da go smenam kapitenot ali aj... MEE go staev na mestoto od Stones mi izlea posigurna varijatna za kolovo i mislam deka dva clean-a ke izlvecat.

Многу ме нервира кога ќе се појави некој CMF што гази :mad:
Соучек, Гундоган...

Овој изгази за сите пари.
Само 6 кошта, а има 11 гола и милион бонус поени.
Јас битно ги имам Стерлинг и Хесус кој заедно носат 8 поени и коштаат 20.

Кајгана топ 10 - https://prnt.sc/zdy18g
Дури 8 го имаат капитен. Од тие топ 10 мислам 9 го имаат Бруно.
Ќе се фокусирам на топ 15, ќе ми избегаат многу ако против Евертон Стерлинг пак потфрли.

Гундоган ми е пола поени у тим.

А ја па Салах капитен, си викам сеа без џастин честер ќе го папаат... аха да.

Ајде уште Лака хет- трик.

Овој изгази за сите пари.
Само 6 кошта, а има 11 гола и милион бонус поени.
Јас битно ги имам Стерлинг и Хесус кој заедно носат 8 поени и коштаат 20.

То ми е муабетот. Правиш 300 комбинации, куп пари трошиш за да земеш што поофанзивно поставен играч. Свесно ги одбегнуваш овие сеоски Фелаини играчи.

Друг доаѓа, го гледа ефтин, дал гол на претходната и без двоумење го купува.
Башка 1м+ играчи го имаат и капитен.

На крај ти губиш. Тактички скроз погрешно.

То ми е муабетот. Правиш 300 комбинации, куп пари трошиш за да земеш што поофанзивно поставен играч. Свесно ги одбегнуваш овие сеоски Фелаини играчи.

Ama taka treba da se igra sezonava. A nekoj igrac izigra dobro kolo, go stavas u tim. Ja zaradi toa sto ne pravam taka cela sezona, i zaradi inaet zaostanuvam milion poeni pred vakvite.

Гудоган игра многу офанзивно цела сезона и е далеку од Соучек тип на играч што на глава/прекини би постигнал гол.

Јас го земав пред месец дена некаде и се офајдив до сега. :D Само ете за колово го сменив Медисон со Фоден, пошто нели Сити 2 утакмици играат, на крај може утка да ми излезе. Плус Сон ми беше планиран за клупа, го ставив прв тим место ДКЛ вчера. Сеа фали ДКЛ да игра со Сити и да шибне 2 гола.

Гудоган игра многу офанзивно цела сезона и е далеку од Соучек тип на играч што на глава/прекини би постигнал гол.

Јас го земав пред месец дена некаде и се офајдив до сега. :D Само ете за колово го сменив Медисон со Фоден, пошто нели Сити 2 утакмици играат, на крај може утка да ми излезе. Плус Сон ми беше планиран за клупа, го ставив прв тим место ДКЛ вчера. Сеа фали ДКЛ да игра со Сити и да шибне 2 гола.

Иста цена е и Фоден, а поистурен е од Гундоган. По тој основ секогаш би одел на Фоден пред Гундоган.

Затоа сум таму каде што сум :D

Не игра поофанзивно Гундоган цела сезона, игра поофанзивно откако се повреди Де Брујн.

Се надевам дека нема да настапи против Евертон. Ама џабе, повторно Стерлинг ќе биде очаен зицераш.

Лоутон ми го еба колото кога сме кај него. Во 3 лиги кај што играм првите го имаат. Катастрофа, уште Шо мора да врати со иста мера! :D

Дали се заебав што го ставив Стерлинг трипл капитен?

Останете со нас во следната епизода на "Рулет тркалото на Пеп"!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom