Fantasy Premier League 2020/21

Член од
22 август 2018
Мислења
196
Поени од реакции
81
Сега најде ДКЛ се да му ебам! Ништо, Сон оди прв тим, не ми се ризикува само 15 минути да го пуштат Калверт-Луин против Сити и тоа да биде тоа.
Мене ми се ризикува и ке ризикувам со ДКЛ,а на клупа ке остане Оле

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
1613229634035.png ova e timot za vikendov zaborajv da go smenam kapitenot ali aj... MEE go staev na mestoto od Stones mi izlea posigurna varijatna za kolovo i mislam deka dva clean-a ke izlvecat.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.958
Многу ме нервира кога ќе се појави некој CMF што гази :mad:
Соучек, Гундоган...
Овој изгази за сите пари.
Само 6 кошта, а има 11 гола и милион бонус поени.
Јас битно ги имам Стерлинг и Хесус кој заедно носат 8 поени и коштаат 20.

Кајгана топ 10 - https://prnt.sc/zdy18g
Дури 8 го имаат капитен. Од тие топ 10 мислам 9 го имаат Бруно.
Ќе се фокусирам на топ 15, ќе ми избегаат многу ако против Евертон Стерлинг пак потфрли.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Гундоган ми е пола поени у тим.

А ја па Салах капитен, си викам сеа без џастин честер ќе го папаат... аха да.

Ајде уште Лака хет- трик.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.553
Овој изгази за сите пари.
Само 6 кошта, а има 11 гола и милион бонус поени.
Јас битно ги имам Стерлинг и Хесус кој заедно носат 8 поени и коштаат 20.
То ми е муабетот. Правиш 300 комбинации, куп пари трошиш за да земеш што поофанзивно поставен играч. Свесно ги одбегнуваш овие сеоски Фелаини играчи.

Друг доаѓа, го гледа ефтин, дал гол на претходната и без двоумење го купува.
Башка 1м+ играчи го имаат и капитен.

На крај ти губиш. Тактички скроз погрешно.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.596
Поени од реакции
2.478
То ми е муабетот. Правиш 300 комбинации, куп пари трошиш за да земеш што поофанзивно поставен играч. Свесно ги одбегнуваш овие сеоски Фелаини играчи.

Ama taka treba da se igra sezonava. A nekoj igrac izigra dobro kolo, go stavas u tim. Ja zaradi toa sto ne pravam taka cela sezona, i zaradi inaet zaostanuvam milion poeni pred vakvite.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098

Гудоган игра многу офанзивно цела сезона и е далеку од Соучек тип на играч што на глава/прекини би постигнал гол.

Јас го земав пред месец дена некаде и се офајдив до сега. :D Само ете за колово го сменив Медисон со Фоден, пошто нели Сити 2 утакмици играат, на крај може утка да ми излезе. Плус Сон ми беше планиран за клупа, го ставив прв тим место ДКЛ вчера. Сеа фали ДКЛ да игра со Сити и да шибне 2 гола.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.553
Гудоган игра многу офанзивно цела сезона и е далеку од Соучек тип на играч што на глава/прекини би постигнал гол.

Јас го земав пред месец дена некаде и се офајдив до сега. :D Само ете за колово го сменив Медисон со Фоден, пошто нели Сити 2 утакмици играат, на крај може утка да ми излезе. Плус Сон ми беше планиран за клупа, го ставив прв тим место ДКЛ вчера. Сеа фали ДКЛ да игра со Сити и да шибне 2 гола.
Иста цена е и Фоден, а поистурен е од Гундоган. По тој основ секогаш би одел на Фоден пред Гундоган.

Затоа сум таму каде што сум :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не игра поофанзивно Гундоган цела сезона, игра поофанзивно откако се повреди Де Брујн.

Се надевам дека нема да настапи против Евертон. Ама џабе, повторно Стерлинг ќе биде очаен зицераш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Лоутон ми го еба колото кога сме кај него. Во 3 лиги кај што играм првите го имаат. Катастрофа, уште Шо мора да врати со иста мера! :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дали се заебав што го ставив Стерлинг трипл капитен?

Останете со нас во следната епизода на "Рулет тркалото на Пеп"!

Kajgana Shop

На врв Bottom