Мене ми се ризикува и ке ризикувам со ДКЛ,а на клупа ке остане ОлеСега најде ДКЛ се да му ебам! Ништо, Сон оди прв тим, не ми се ризикува само 15 минути да го пуштат Калверт-Луин против Сити и тоа да биде тоа.
Мене ми се ризикува и ке ризикувам со ДКЛ,а на клупа ке остане ОлеСега најде ДКЛ се да му ебам! Ништо, Сон оди прв тим, не ми се ризикува само 15 минути да го пуштат Калверт-Луин против Сити и тоа да биде тоа.
Овој изгази за сите пари.Многу ме нервира кога ќе се појави некој CMF што гази
Соучек, Гундоган...
То ми е муабетот. Правиш 300 комбинации, куп пари трошиш за да земеш што поофанзивно поставен играч. Свесно ги одбегнуваш овие сеоски Фелаини играчи.Овој изгази за сите пари.
Само 6 кошта, а има 11 гола и милион бонус поени.
Јас битно ги имам Стерлинг и Хесус кој заедно носат 8 поени и коштаат 20.
Ama taka treba da se igra sezonava. A nekoj igrac izigra dobro kolo, go stavas u tim. Ja zaradi toa sto ne pravam taka cela sezona, i zaradi inaet zaostanuvam milion poeni pred vakvite.То ми е муабетот. Правиш 300 комбинации, куп пари трошиш за да земеш што поофанзивно поставен играч. Свесно ги одбегнуваш овие сеоски Фелаини играчи.
Друг доаѓа, го гледа ефтин, дал гол на претходната и без двоумење го купува.
Башка 1м+ играчи го имаат и капитен.
На крај ти губиш. Тактички скроз погрешно.
Гудоган игра многу офанзивно цела сезона и е далеку од Соучек тип на играч што на глава/прекини би постигнал гол.То ми е муабетот. Правиш 300 комбинации, куп пари трошиш за да земеш што поофанзивно поставен играч. Свесно ги одбегнуваш овие сеоски Фелаини играчи.
Друг доаѓа, го гледа ефтин, дал гол на претходната и без двоумење го купува.
Башка 1м+ играчи го имаат и капитен.
На крај ти губиш. Тактички скроз погрешно.
Иста цена е и Фоден, а поистурен е од Гундоган. По тој основ секогаш би одел на Фоден пред Гундоган.Гудоган игра многу офанзивно цела сезона и е далеку од Соучек тип на играч што на глава/прекини би постигнал гол.
Јас го земав пред месец дена некаде и се офајдив до сега.Само ете за колово го сменив Медисон со Фоден, пошто нели Сити 2 утакмици играат, на крај може утка да ми излезе. Плус Сон ми беше планиран за клупа, го ставив прв тим место ДКЛ вчера. Сеа фали ДКЛ да игра со Сити и да шибне 2 гола.