Fantasy Premier League 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Освен Гундоган за сега цело коло ми е промашено. Планирав Лоутон да го ставам и да ми биде првотимец место Сон а Бамфорд место Кејн. На крај не направив трансфер за да го зачувам за 26то коло и секако Бамфорд го оставив на клупа на сметка на Кејн.

Уште еднаш, најголема превара на играва сезонава е Џек Грилиш. Го извадив, но поради тоа фамозно дупло 26-то го вратив назад.
А забележав дека Вила почна да паѓа со форма и го оставив само Воткинс.

Мизерија од играчи. Јас и тој.

Конечно го стаив Јоргињо прва постава.

Слободно продавајте си го дур држи цена.

Гундоган трипл капитен. Maкс поени што сум ги имал до сега, 115, а ги имам стоунс и гундоган со уште една, а калверт луин повреден.

Незнам бе сите што ми се у лига ги имаат овие мора да барам некое решение да не копирам

Маја од Фулам. Најверојатно ќе имаат двојно 26-то коло, а следната играат дома со Шефилд. Во борба за опстанок, имаат некакви шанси. Јас ќе го извадам Антонио за Маја во петок.
Како да зборувам за ликови од ,,Зоки-Поки", јеботе Премиер Лига.

Се знае кога ќе има официјални потврди за двојните кола?

Се знае кога ќе има официјални потврди за двојните кола?

The fixtures for DGW26, DGW27, DGW28(?) and Villa vs Spurs moving to GW29 should all be announced when the March TV fixtures are announced at some point in the next 9 days.

The announcement of the fixtures will likely be made before the GW25 deadline (Friday at 6.30pm)

Гундоган аут, ДКЛ аут, Стоунс на клупа. :mad:

КДБ е на клупа исто, полека ќе паѓа ефикасноста на Гундоган.
Shto ako pagja Gundogan, tie sto go imaa si napravija ogromna razlika vrz idioti kako mene sto go imaat Sterling.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom