Fantasy Premier League 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Епа Гринвуд на клупа е тоа што ти го зборам.
Да го продадеш Робертсон, ќе можеш наместо Гринвуд да имаш напаѓач од типот на Вуд, Весли, Мупај, Јота или Пуки.
Јас пре би одбрал напаѓач од каша тим, отколку одбранбен и да чекам они клин шит да имаат.
Па ко за инает, оваа година сите се каша со клин шит.
Да, ама секако играм со сите 5 во средина и нема место за трет шпиц. xD

После голов на Мане....толку од меен за ФПЛ купов изгледа :D

Ај сеа Варди да шибне пет и да ми е цел ден мака што го заменив со пиратов од Сомалија во последен момент. :mad:

Ај сеа Варди да шибне пет и да ми е цел ден мака што го заменив со пиратов од Сомалија во последен момент. :mad:

И мене ми е капитен, ама ич немаше среќа денес. Офсајд за милиметар, за вториот гол тоа требаше асистенција да биде, ама ја утна Ориги и заврши кај Салах. Ко за беља и Робертсон ми го стави за само еден поен. Увек вакви работи ми се дешаваат кога играм со еден другар у h2h лигата и спасува гз. Задњи пут ме тепаше со кинење клин шит у 95та.

Сте го отпишале Салах премногу рано, две кола по ред ми е капитен и има супер поени, 32 денес. Вкупно 67 до сега и уште тројца играчи, не е лошо.

Има шанса да започне Гринвуд со Њукасл? :unsure:

Има шанса да започне Гринвуд со Њукасл? :unsure:
Da, mislam deka ke dade i gol nadvor od 16nik, staj go u tim. Hhh

Nego top odluka so gi ostaiv Arnold i VVD u tim, a vo dilema bev zaso mislev deka ke bidat izmoreni i moze da go jadat denes. Poso Puki i onoj sramot Muset se posramotija denes, se nadevam Sterling i KDB ke go izvadat kolovo.

Inace da vi najavam deka go vadam Zorzinjo od slednoto kolo, znaci slobodno kupete si go zaso po 5 penali po mec ke dobiva Celzi.

Море све ви ебам :P

Знаев дека има шанса да одигра топ натпревар...и не го стаив....
Ништо, златни поени на клупа ќе ми останат....

Back
На врв Bottom