Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
29 без Бентеке , Милнер и Кутињо.

31 беС Мињоле, Кутињо и БентеЌе.

Везниов ред ми еба сто мајки денеска.

40 поени без Клајн.. дефинитивно го шиткам Азар ќе си го зеам Агуеро

40 поени без Клајн.. дефинитивно го шиткам Азар ќе си го зеам Агуеро
И јас уште Клајн го чекам утре, а имам 41 бод. Дефинитивно Агуеро е една од најдобрите опции за во напад. Ќе го сменам со Руни следното коло. Инаку пријатно ме изненади Мајхил, 10 бода од него само :sneaky:

31 без Бентеке и Клајн.Утре Клајн еден клин-шит и Бентеке еден гол, па да допрам до 40 поени.
Најскапите играчи:Пеле,Руни,Фабрегас појма ми немаат. (n)

31 уште Клајн и Ајб.Ќе има големо менување после трансфер периодот.

А зошто сите го потенцирате заменик капитенот. Капитенот не ви играше?

34 без Хендерсон и Кутињо. Заборавив да ја распоредам екипата пред почеток на колото, одбранава на Челзи ме уништи. На клупа ми останаа Санчес и Арнаутович (15 поени од нив двајца) :mad:

Одлично се вратив во живот, 32 поени од Жиру, Силва и Агуеро, а имав 23 од останатите. Типот против кого играв H2H имаше за скоро 30 поени повеќе од мене за со овие да го претркам, сигурно кубе коса сега. :D
Уште Џо Гомез да има clean sheet утре и да одиме преку 60.

Абе Боласи зашто го извадиле на полувреме знае некој?

Иначе од мене 46 + утре Клајн.

32.
Одличен избор ми беше Коларов. 2 кола по ред клин шит и бонуси од него.
Конечно и прва асистенција сезонава од Озил. Утре се надевам и на првиот гол. Бентеке и Мињоле ми останаа.
Пак слабо коло, но во споредба со првото коло, премија :D

Жал ми е за дечкото што ми се падна во Х2Х (не знам точно кој е од форумов). Го продал Вард, на негово место го земал Делани. Вард постигна гол, Делани постигна автогол :D
(Тоше нека крене 2 прста :D)

Инаку не знам дали од сезонава, или и претходно постоело ова правило, но не сум знаел.
Доколку играчот/голманот ти добие црвен картон, и после неговото излегување од игра продолжуваат да му се минусираат поени за примени голови.
Демек малку е само -3 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom