Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
suicide11.gif
[DOUBLEPOST=1439652564][/DOUBLEPOST]И овој Џером неписмен.
Во 4-5-1 формација, сам напред, од 3 гола ни еден не дал.[DOUBLEPOST=1439652993][/DOUBLEPOST]Е така... и единствениот клин шит ми го собраа.
А само што му реков на @Ashburton Grove дека нема да издржат Тотенхем без да примат гол.
Причината е едноставна и очигледна (некоја страна поназад)

Извини брате, не може да им се фати ред и крај на евреите даваат два гола, кејн ни гол ни асистенција...

и јас го имам него од почеток, два гола сега за сега а доста ниска цена има..исто ова коло го продадов Депај го земав Паје од Вест Хем одма голче :D добар сум ова коло после првото катастрофално, 35 имам а имам уште 6 играчи во игра меѓу кој и капитенот.

и јас го имам него од почеток, два гола сега за сега а доста ниска цена има..исто ова коло го продадов Депај го земав Паје од Вест Хем одма голче :D добар сум ова коло после првото катастрофално, 35 имам а имам уште 6 играчи во игра меѓу кој и капитенот.
Sega zasega 101 vkupno,prv sum na Kajgana Classic pa ke vidime za ponataka.

Втoрo кoлo, неделa, кoнечнo првите пoени пaднaa. :D
Oзил aсистент.

Нека издржат уште 10 минути ајде... најголемиот бонус ќе оди кај Коларов :cool:

Се надевам нема гол да примат, да не ги жалам тие -4 поени што ми отидоа коа го сменив дополнително Бејнс со Компани.

второ коло по ред од овие идиотиве од Челзи губам поени :pos: :pos: aј шо нишо не играат па и жолти картони собираат да им ебам СЕ !!!

12 поени брукааа, во Бентеке,Милнер и Клајн ми е надежта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom