Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
40 за денес уште 4 имам за утре: Ивановиќ, Азар, Сисоко и Џеко. Дистин ми беше на купа инаку 44 ќе имав одемвигне не играше.

30 денес, уште 5 да изиграат, вклучувајќи го Кептн Стариџ.

13 поени :cuc:

Ми останаа уште Стариџ,Хазард и Ацпиликвита

Најјакото е што на клупа ги имам Влаар и Сигурдсон.
Сигурдсон сам има 13 колку цела моја екипа а Влаар има 8 поени.

ДОМИНИРАМ !

13 поени :cuc:

Ми останаа уште Стариџ,Хазард и Ацпиликвита

Најјакото е што на клупа ги имам Влаар и Сигурдсон.
Сигурдсон сам има 13 колку цела моја екипа а Влаар има 8 поени.

ДОМИНИРАМ !
И јас исто. Ито Камерон не играше за Стоките и на негово место ќе влезе Џонсон со 2 поени пошто Сигурдсон и Влар ми се 2 и 3 измени. :facepalm:

Станав во 12:25 и дур направив акаунт на фантази ПЛ дојде 12:29, само отидов ауто селект и конфрм тим и ми одбра некои дебили и имам 15 поени. :mad:
Ај второ коло повеќе ангажираност. :)

Нек си ибе матер Жиру и Венгер ми скинаа скапоцени поени од Вајман ... :|
41 сеа за сеа .

Тие што не стигнале да направат тим за прво коло. You da real mvp!
месец и пол имавте за тоа

Абе оти неможе да смениш играчи за време на колото? Одамна немам направено тим, а знам дека порано можеше да смениш пред да почне првата утакмица наредниот ден. Или па може али ја незнам како :D

Абе оти неможе да смениш играчи за време на колото? Одамна немам направено тим, а знам дека порано можеше да смениш пред да почне првата утакмица наредниот ден. Или па може али ја незнам како :D

Не може.

@DaniBMW да си го пофалам менторот мој, 61бод сеа за сеа и уште Колочини,Кејхил и Хазард.

16 бода, си газам значи.
Ама ај уште 5 души да изиграат и таман да имам вкупно 23 :D

Само да не влези Хесус во игра, за да ми влези Сигурдсон. Молим те. Ако влегва веќе нека дај 2 гола. :D :D

Стерлинг ме извади денес...уште Фабрегас утре, се надевам до кај 45 бода ќе стасам. Кој мизерен старт го имам.

Back
На врв Bottom