Moже и сеа, може и накај половина од сезона, ама ќе си многу поназад со поени од другите, поарно започни си сеа од второ коло, па може ќе надокнадишмора со играва да се почне на почеток на сезона или може и сега?
Aguero povreden ama mi ostana vo prv tim,a negova zamena mi e Pogrebnjak koj igrase vcera.E sega dali dobivam bodovi,posto Aguero mi stoese vo prviot tim i ne go smeniv pred vcerasnio natprevar.Ke dobijam li poeni od Pogrebnjak me interesira?
Ех бе што среќа ќе беше, пред мене има еден со 28 тепал друг, јас со 73 губам74 на крај и тесна победа во H2H од 74:73.
Сега треба да го сменам Агуеро со некој...најверојатно со Адебајор или Руни.
Јас го имам веќе на клупа се надевам дека ке останеНа Модриќ цената му е намалена на 7.4, ќе има масовно додавање, ако остане во Тотенхем
12 ........ Ама работам во тајност, ко велемајсторот од Ливерпул, па може ке донесам некое засилување до крајот на преодниот рок (rock)...Колку кеш ти остана? 6/7 милиони? Дај ми ги мене, ќе се најдат
Ти препорачувам да го вадиш Мозес одма, нема да се изнаигра годинава во Челси, а има подобри играчи за неговата вредност. Пр. Сахин ќе биде навистина добар за на фантази според мене, а и не верувам да биде многу скап.Знае некој оти Синклер не е во прв состав на Свонси? .. ја па капитен го ставив. .. заменик капитен ми е Кроуч .. како ќе наебам ова коло, чудо. Башка во прв тим ми е Мозес, знак ? дали и ќе игра против Њукасл.