Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
мора со играва да се почне на почеток на сезона или може и сега?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
мора со играва да се почне на почеток на сезона или може и сега?
Moже и сеа, може и накај половина од сезона, ама ќе си многу поназад со поени од другите, поарно започни си сеа од второ коло, па може ќе надокнадиш :)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Aguero povreden ama mi ostana vo prv tim,a negova zamena mi e Pogrebnjak koj igrase vcera.E sega dali dobivam bodovi,posto Aguero mi stoese vo prviot tim i ne go smeniv pred vcerasnio natprevar.Ke dobijam li poeni od Pogrebnjak me interesira?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.460
Поени од реакции
58.869
Aguero povreden ama mi ostana vo prv tim,a negova zamena mi e Pogrebnjak koj igrase vcera.E sega dali dobivam bodovi,posto Aguero mi stoese vo prviot tim i ne go smeniv pred vcerasnio natprevar.Ke dobijam li poeni od Pogrebnjak me interesira?

Агуеро иако е повреден ќе ти остане во прв тим, бидејќи играше 13 минути...
Погребњак можеби ќе влезе, но на местото на друг играч (кој нема играно ниту минута)....и само така може да добиеш од него поени
Инаку пред вчерашниот наптревар неможеше да се прави измена, зашто и тој беше дел од првото коло...измени можеш да правиш само пред почетокот на колото

Измените се веќе направени, па можеш да си го провериш тимот :)

P

pepito*

Гостин
74 на крај и тесна победа во H2H од 74:73.
Сега треба да го сменам Агуеро со некој...најверојатно со Адебајор или Руни.
Ех бе што среќа ќе беше, пред мене има еден со 28 тепал друг, јас со 73 губам :facepalm:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
На Модриќ цената му е намалена на 7.4, ќе има масовно додавање, ако остане во Тотенхем :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
FC BIAFRA :icon_mrgr:

Има многу нелогичности во составот, знам.
А и слаб е веројатно. But, you know, i don't care.
А и од Евертон има многу. :icon_mrgr:
Затоа е слаб де.:icon_mrgr:

Почетник сум, слабо ги “разбирам“ работиве, па ке пробам сега. Лани уште во прво коло се откажав, па сега пак.
Ќе ја биде.
C'mon Biafra! :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку кеш ти остана? 6/7 милиони? Дај ми ги мене, ќе се најдат :D

P

pepito*

Гостин
Со душа чекам Попов да го официјализира трансферот во Стоук, каков играч ќе биде за фантази, мх мх.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Колку кеш ти остана? 6/7 милиони? Дај ми ги мене, ќе се најдат :D
12 ....:icon_mrgr:.... Ама работам во тајност, ко велемајсторот од Ливерпул, па може ке донесам некое засилување до крајот на преодниот рок (rock)...:icon_mrgr:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.460
Поени од реакции
58.869
Море Миху добро се покажа...изгледа ќе биде интересен за во тим
Веќе и цена почна да му расте

Двајца од Вест Хем имам во прв тим, и слабо за сега...Ваз Те на клупа е, а од МекКартни 0 поени (2 гола примија)

Инаку гледам многу сте удриле по трансфери...некои има и преку -20 отидено
Секој трансфер ве чини 4 поени, и затоа гледајте што помалку да ги правите...ако сакате повеќе измени, подобро искористете ја Вајлд картата
Така и јас минатата сезона...прва ми беше, толку знаев, и веќе второ коло -64...еднаш го сменив речиси цел тим, па пред почетокот на колото уште некоја измена направив. Кога видов после тоа...касно беше :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Знае некој оти Синклер не е во прв состав на Свонси? .. ја па капитен го ставив.:confused: .. заменик капитен ми е Кроуч:D .. како ќе наебам ова коло, чудо. Башка во прв тим ми е Мозес, знак ? дали и ќе игра против Њукасл.

P

pepito*

Гостин
Знае некој оти Синклер не е во прв состав на Свонси? .. ја па капитен го ставив.:confused: .. заменик капитен ми е Кроуч:D .. како ќе наебам ова коло, чудо. Башка во прв тим ми е Мозес, знак ? дали и ќе игра против Њукасл.
Ти препорачувам да го вадиш Мозес одма, нема да се изнаигра годинава во Челси, а има подобри играчи за неговата вредност. Пр. Сахин ќе биде навистина добар за на фантази според мене, а и не верувам да биде многу скап.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom