Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Рамно 50 поени од прво коло. Не е лошо ама сепак не бев задоволен од тимот и уште одма ја искористив вајлд картата. :D
Ja napraiv 67 boda,ali posto sum nov vo igrava daj kazi mi za sto sluzi taa wild karta.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ja napraiv 67 boda,ali posto sum nov vo igrava daj kazi mi za sto sluzi taa wild karta.
Тоа можеш да го користиш 2 пати у сезона, еднаш кога сакаш и еднаш у Јануари ми се чини. Кога го активираш моеш да правиш колку сакаш трансфери без да изгубиш било каков поен.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ај некој шо разбира да поможи, не сум монгу уходан, ама интересно ми беше и си напрајв тим. Арно ама во тимот го имав и Сонг. Сега дали ќе можам да напрам друг трансфер наместото негово или мора да ја искористам вајлд картата за да напрам трансфер?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ај некој шо разбира да поможи, не сум монгу уходан, ама интересно ми беше и си напрајв тим. Арно ама во тимот го имав и Сонг. Сега дали ќе можам да напрам друг трансфер наместото негово или мора да ја искористам вајлд картата за да напрам трансфер?
Ќе можеш бесплатно 1 трансфер да правиш секоја недела.Можеш и тој од оваа недела да си го чуваш и другата да направиш 2.
Така да слободно извади го Сонг и стави друг на негово место :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ќе можеш бесплатно 1 трансфер да правиш секоја недела.Можеш и тој од оваа недела да си го чуваш и другата да направиш 2.
Така да слободно извади го Сонг и стави друг на негово место :)
Нема врска ова. Само еден трансфер е дозволен, па дали ти ќе го направиш или не, тоа зависи од тебе.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Нема врска ова. Само еден трансфер е дозволен, па дали ти ќе го направиш или не, тоа зависи од тебе.
Јас мислам дека лани така правев.
Ама ај можда сум грешка ќе видиме другата недела :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.451
Поени од реакции
58.840
Ако не го направиш тој еден трансфер, ти останува за наредното коло, и тогаш имаш 2 слободни трансфери...

Повеќе од 2 слободни трансфери може само со вајлдкарта

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
A што се случува сега... Челзи игра два пати во овој gameweek 1. Јас го имам Луиз, првата утакмица играше ми донесе 6 бода а вечер нема да игра... На клупа ми е Џенкинсон од Арсенал. Од прво коло он имаше 6 бода ама пошто беше на клупа не се рачунаат, па не ми е јасна ситуацијава...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.451
Поени од реакции
58.840
A што се случува сега... Челзи игра два пати во овој gameweek 1. Јас го имам Луиз, првата утакмица играше ми донесе 6 бода а вечер нема да игра... На клупа ми е Џенкинсон од Арсенал. Од прво коло он имаше 6 бода ама пошто беше на клупа не се рачунаат, па не ми е јасна ситуацијава...
Луиз ќе ти остане во игра, Џенкинсон на клупа (и од неговите поени откажи се, освен ако имаш некој што не играл па да ти го замени)
Во случај Луиз да игра вечер, ќе земеш уште еднаш од него поени

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Луиз ќе ти остане во игра, Џенкинсон на клупа (и од неговите поени откажи се, освен ако имаш некој што не играл па да ти го замени)
Во случај Луиз да игра вечер, ќе земеш уште еднаш од него поени
Јасно ми е дека неможам да сметам на неговите поени, но прашањето ми беше што кога еден играч не игра на една а има 2 утакмици тоа коло. На пример да се десеше ова во 2 различни кола ќе ги добиев поените ама сега ради овој што игра 2 утакмици не ми беше јасно што ќе се случи.... ма да ок е нека збрца Торес гол по асистенција на Кол таман ќе биде :) по можност и да непримат гол Челзи :P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.451
Поени од реакции
58.840
Јасно ми е дека неможам да сметам на неговите поени, но прашањето ми беше што кога еден играч не игра на една а има 2 утакмици тоа коло. На пример да се десеше ова во 2 различни кола ќе ги добиев поените ама сега ради овој што игра 2 утакмици не ми беше јасно што ќе се случи.... ма да ок е нека збрца Торес гол по асистенција на Кол таман ќе биде :) по можност и да непримат гол Челзи :P
Ќе останеш само на поените од првиот натпревар...зашто двата натпревари се во исто коло
За вториот под CHE v RDG ќе му се додаде Minutes played 0 pts 0...и тоа е тоа

За вториот натпревар неможе да земеш поени од друг...
Да не играше на двата, е тогаш ќе имаше автоматска измена :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ќе останеш само на поените од првиот натпревар...зашто двата натпревари се во исто коло
За вториот под CHE v RDG ќе му се додаде Minutes played 0 pts 0...и тоа е тоа

За вториот натпревар неможе да земеш поени од друг...
Да не играше на двата, е тогаш ќе имаше автоматска измена :)
Не ми мења тоа и да неиграл на двата исто бодови имаат :) Фала!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Рамирес.2 меча-1 поен..:tapp: А на клупа ми е Ленон со 5 :tapp:
--- надополнето: 22 август 2012 во 23:16 ---
Го има некој Хазард за капитен?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Абе каков Азар, глеј Ивановиќ некој капитен да не го има, ќе изгориме како пуканички.:D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.451
Поени од реакции
58.840
Јас го имав Лампард капитен, ама во последен момент го сменив со Мата :( Загубив многу поени тука

Инаку Иванович ме среди многу убаво. Што убаво си водев во Head to head, а сега губам со 1 разлика :(
Да се надевам дека со бонус ќе се извадам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom