Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе каков Азар, глеј Ивановиќ некој капитен да не го има, ќе изгориме како пуканички.:D
хах заборавив на него :) ама сепак со се бонус поени Хазард ќе има повеќе поени од Бане :)

Абе Кагава и Нани имаат по 0 поени или уште не се сменети резервите? По грешка сум ги оставил на клупа и сега од тие што ми беа прв тим не играа Рајан Тејлор од Њукасел и Хатон од Вила и овие треба да влезат на нивно место но ги пишува по 0 бодови и овие што не играа и тие на клупата што беа.

Абе Кагава и Нани имаат по 0 поени или уште не се сменети резервите? По грешка сум ги оставил на клупа и сега од тие што ми беа прв тим не играа Рајан Тејлор од Њукасел и Хатон од Вила и овие треба да влезат на нивно место но ги пишува по 0 бодови и овие што не играа и тие на клупата што беа.
Уште не се сменети.

Ами Бане играше и на овој меч, и на него ќе му се доделат бонуси.
22 Иванович, 21 Хазард...без бонуси
Хазард имаше 3 асистенции, и можеби најзаслужен за победата...така да мислам 3 бонус поени не му бегаат...и играч на колото ќе биде :D

Бонуси:

3 Кејхил
2 Иванович
1 Торес

Кој го прави ова појма немам ама ме насмеа ептен не дека овие не заслужија бонус поени ама Хазард мораше некое бодче да освои.не дека ми смета барем од Торес како капитен гратис поенче си добив јеј :ROFLMAO:

74 на крај и тесна победа во H2H од 74:73.
Сега треба да го сменам Агуеро со некој...најверојатно со Адебајор или Руни.

74 на крај и тесна победа во H2H од 74:73.
Сега треба да го сменам Агуеро со некој...најверојатно со Адебајор или Руни.
Пробај Адебајор.Мора некој да дава голови во Тотнем+ навивачки :)

64 поени, среќа денес и Погребњак и Гатри дадоа голови. Штета што го заборавив Мику на клупа ќе имав 79 поени.

Има некој над 89 поени?... да знам барем да се порадувам како Свонси и Фулам по прво коло :rolleyes:

23 поени, Бејнс ме влече со 9 xD

Иначе заебах се јас мислев оти е како на европското, на пример сабота играт некој од играчите ги ставаш прв состав па ако не ти донесат поени во недела можеш да ставиш од резервите. И така јас оставих си ги Нани, Кагава и Бејнс на клупата и планирав да ги ставам на тие што ќе имат најмалку поени викендов. Капитен ми беше Хоилет донесе ми едвај 4 поени. :P

67 вкупно, не е лошо за прво коло. Сеа го извадив Торес, го стаив Велбек. Знам дека Торес е прв избор, а Велбек може и од клупа да почне, ама осеќам дека дури и како замена може да донесе добри поени во наредни 3-4 кола. Така заштедив 2 милиона и на сметка на Клајн го земав Ешли Кол. Ако биде да биде. :D

Ништо, 47 поени. За наредно коло три трансфери направив, па ќе видиме како ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom