Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Ти препорачувам да го вадиш Мозес одма, нема да се изнаигра годинава во Челси, а има подобри играчи за неговата вредност. Пр. Сахин ќе биде навистина добар за на фантази според мене, а и не верувам да биде многу скап.
Нема ефект сеа да го извадам, бидејќи започна колото и да не одигра ќе го замени со некој од резервните ми играчи, а тие што се на резерва сите ќе се во првите состави на екипите.
За наредна рунда ќе го шитнам.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Со оглед на трансфер пазарот што е отворен уште оваа недела, може да има уште некое засилување, па така време е за вајлд карта ;) А и секако мора да се менува скоро се, одма почнаа повредите :tapp:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Колку само ме бива да ги погодам капитените, во прво коло Aguero, денеска Rooney (нема да биде стартер на мечот)...:(

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.460
Поени од реакции
58.869
Пак како минатата сезона
Штом шитнам некој одма наредно коло со гол ме поздравува :(
Пред почетокот на првото коло го продадов Ба...сега Грахам

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Се заебав со Чеканиве денеска :(
Ај ваљда ќе му тргне на Јосе денеска за капитен го имам а 5ти играч што најмногу бил ваден од итм неделава бил

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Знае некој оти Синклер не е во прв состав на Свонси? .. ја па капитен го ставив.:confused: .. заменик капитен ми е Кроуч:D .. како ќе наебам ова коло, чудо. Башка во прв тим ми е Мозес, знак ? дали и ќе игра против Њукасл.
Синклер сака да оди во Сити и Лаудруп моментално го игнорира, додека не се одлучи.
Јас одма искористив вајлд карта, нема смисла да стои :D
Ги имам Мичу и Ворм од првава утакмица.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.460
Поени од реакции
58.869
Слабо коло, слабо
Адебајор капитен...на клупа :(
Бејл ми е замена капитен, но џабе...очекувам после 80та да влезе Адебајор ради реда

Нани и Ризе не се ни повикани
Ба прашање е дали ке игра

Дали 30 поена ќе видам од колово :D

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Дали 30 поена ќе видам од колово :D
Исто и јас :D

Сигурдсон на клупа,
Погребњак (одложена),
Агуеро не го сменив имав 2 трансфери направено,
Шори го нема у Ридинг никаде,
Барнет од Норвич :tapp:
Диаме освои 2
Бритон 3

п.с И вајлд карта уште сега е активирана да не поскапи некој колово ... :)

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
можеби Руни ме еба што го имам за капитен, ама засега колови и не оди така лошо, ќе видиме како ќе заврши, Бритпн 3 поени, дај што даш, но Пиенар и Кагава постигнаа голови, да се надеваме сите што го имаме Руни, да не влезе во игра, за да замениците капитени ни донесат дуплирани поени, ма да мала е веројатноста Руни да не влезе во игра, макар на 5 минути

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.460
Поени од реакции
58.869
можеби Руни ме еба што го имам за капитен, ама засега колови и не оди така лошо, ќе видиме како ќе заврши, Бритпн 3 поени, дај што даш, но Пиенар и Кагава постигнаа голови, да се надеваме сите што го имаме Руни, да не влезе во игра, за да замениците капитени ни донесат дуплирани поени, ма да мала е веројатноста Руни да не влезе во игра, макар на 5 минути
Па да...еве го во игра
Како и мојот капитен (Адебајор)

Ајде ќе поиграат малку не се на 5 минути, па да се надеваме на некој гол или асистенција...

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
15 минути, да се надеваме, на нешто повеќе, еве на јунајтед им е врвка, ќе мора Руни да збрца еден, за да се опуштат до крај ;)
--- надополнето: 25 август 2012 во 17:49 ---
Инфо да не има некој за составите на натпреварот Челзи - Њукасл

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.585
Поени од реакции
6.322
Следниот викенд Челзи играт во супер купот со Атлетико ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom