Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

солидноБрат имаш во прво мислење чинам доста објаснето.Дајте бе како да влезам во лига објаснете ми ова публик и приватни лиги шо се? Дајте некој код ми бара за приватна лига .... Ништо не ми е јасно ...
Еве влегов сеа во лига и сеа како шо играат во живо играчите така мене ми се собираат поени во тимов шо ми е склопен така ли?Брат имаш во прво мислење чинам доста објаснето.
па да, еве чинам читаш нагоре надолу како колегиве форумгјии се жалат за слабо прво коло ама тоа е така секоја нова сезона, тимовите се на тепка правени и никој не знае како ќе се покажат од старт играчите. Секој зависи што ќе направи во реалната игра, дал ќе дај гол , направи црвен и такви работи , има таму на сајтото табела што и како се плу и минус поени па отприлика може и сам да одцениш кои се добри а и има статистика како напредуваат со игрите играчите ...Еве влегов сеа во лига и сеа како шо играат во живо играчите така мене ми се собираат поени во тимов шо ми е склопен така ли?