Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Ја колку што гледам најдобар сеа за сеа.. 30 поени.. а утре ги имам Руни (капитен) Нани, Ешли Кол и во понеделник Компани. ќе видиме овие како ќе се покажат се надевам на 45+ за почеток :D

Јас сум со 35 поени денеска, а ми останаа уште Балотели(кој ми е и капитен), Торес и Етерингтон, плус на местот на Модрич ќе ми влезе Симпсон кој веќе има 6 бода, така да очекувам да одам над 50 првово коло.

28 поени и тоа најмногу заради кејхил што го ставив во последна минута
кајт дрво 0 поени нз дали да правам трансфер и некој друг да ставам или....?
утре дрогба и ешли кол и понеделник џо харт

Одлично сега за сега, 0 поени. :cenzura:
Жервињо црнец еден низаеден. :mad:

15 поени засега. Ги имам уште Де Геа, Видич, Нани, Анелка и Балотели(C).

Слабо првово коло, а и не очекував многу бодови ова коло. Ќе треба да направам 2-3 измени за понатаму.

25 бода и уште Харт, Бејнс, Кејхил, Брант, Дрогба, Одемвинге и Нани треба да изиграат. :D солидно

17 бода а и ми игра уште Чех.Слабо
Заборавив да ги сменам Луиз,Самба и Насри од тимот а имам 4 играчи од Евертон-Тотенхем што е одложена

Енос го направив тимот па белки добар е

---------- Given----------
--Richards- Vidic (C)- Dawson- Clichy --------REZERVI: Foster Hughes Wilshere Agbonlahor

--Etherington -Modric -Cleverley- Delap

--Suarez --Rooney-------

Дајте бе како да влезам во лига објаснете ми ова публик и приватни лиги шо се? Дајте некој код ми бара за приватна лига .... Ништо не ми е јасно ...

Дајте бе како да влезам во лига објаснете ми ова публик и приватни лиги шо се? Дајте некој код ми бара за приватна лига .... Ништо не ми е јасно ...
Брат имаш во прво мислење чинам доста објаснето.

Брат имаш во прво мислење чинам доста објаснето.
Еве влегов сеа во лига и сеа како шо играат во живо играчите така мене ми се собираат поени во тимов шо ми е склопен така ли?

Еве влегов сеа во лига и сеа како шо играат во живо играчите така мене ми се собираат поени во тимов шо ми е склопен така ли?
па да, еве чинам читаш нагоре надолу како колегиве форумгјии се жалат за слабо прво коло ама тоа е така секоја нова сезона, тимовите се на тепка правени и никој не знае како ќе се покажат од старт играчите. Секој зависи што ќе направи во реалната игра, дал ќе дај гол , направи црвен и такви работи , има таму на сајтото табела што и како се плу и минус поени па отприлика може и сам да одцениш кои се добри а и има статистика како напредуваат со игрите играчите ...

Не сум ги сменил Хернандез и Артета и сеа иам само 20 поени, а ми играат уште Фердинанд, Компани и Нани, Јаја Туре и Бегович сеа моментално брани за Стоук. До кај 40 се надевам, зошто не и повеќе.

Ги сменив сеа Хернандез и Артета со Торес и Калу, пошо Челзи наредно коло игра дома со ВБА, а овие другите не знам дали ќе играат.

39pts остана ми уште џо хард за утре

Back
На врв Bottom