Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно!!!!!1111!!1
За ова финале како најзаслужен го сметам Камара. Откако ги превзема, се препородија девојките.
Европа е црвено црна!

Конечно!!!!!1111!!1
За ова финале како најзаслужен го сметам Камара:confused:. Откако ги превзема, се препородија девојките.
Европа е црвено црна!
А за Аце Станковски шо ќе кажиш?:D

Posle osvojuvanjeto na titula na Tajron Lu u Nba ligata, edino postrasno sto moze da se desi e toa neznaluca ko Ace Stankoski da lapne titula.Ali jbg ili imas ksmet ili ne

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Немојте за Ацика така бе, тежок јебо е, како е уфилман плејбој дека е :icon_lol:

Богами далеку прогурал со тој пубертетски брк

За Тата многу лајна да не јадите! :цицки:

Imam osecaj deka titulata e nasa.Nego me zanima dali bi imalo nekoja proslava, jasno deka ne mozs ko Kometal na plostad, toa bese euforija Ali valjda se sposobni za pred sala da ograniziraat.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Рано е за било какво славје... ме плашат со тоа што доста осцилираа од натпревар до натппревар па се надевам да утре нема да ја упрскаат.
Инди може да се жали до управа да нејзините "помошни тренери" не и се погодија и затоа 3 полу финалиња ги :гомце:.
И доста со глупостите нека го постават Кокшаров за главен тренер поради што трагично е како изгледаат Аце и госпоЏа Дибирова слика имаат тон немаат.
Утре срце на терен и трофеј у Јане:anco:...

Иначе Лекиќ игра со кастомизирани Асикс на турниров, македонска фирма имало што ти кастомизира секаков вид на чевли, конечно светска фирма кај нас според ова што гледам :)

1.PNG

Линк https://www.instagram.com/s.ignaturemkd/?hl=en

Балотели утре ќе има право на настап, ова е дел од соопштението на ЖРК.

„По разгледувањето на видео снимката и извештајот на судиите за ситуацијата, ЕХФ реши нема да покрене никаква дополнителна дисциплинска постапка против играчот на Вардар.“

Балотели утре ќе има право на настап, ова е дел од соопштението на ЖРК.

„По разгледувањето на видео снимката и извештајот на судиите за ситуацијата, ЕХФ реши нема да покрене никаква дополнителна дисциплинска постапка против играчот на Вардар.“

После ова фаворитската улога е наша.

Иначе Лекиќ игра со кастомизирани Асикс на турниров, македонска фирма имало што ти кастомизира секаков вид на чевли, конечно светска фирма кај нас според ова што гледам :)

Прегледај го приврзокот 170305

Линк https://www.instagram.com/s.ignaturemkd/?hl=en

Супер вест за хипстериве низ градов. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom