Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
50+ барем напраивте нешто во стил дај што даш или ништо? :LOL:

Па реално и не го покажа она што се очекуваше од неа според мене. Дојде како најдобра светска ракометарка во Вардар, а да бидам искрен до сега јас не видов дека она е најдобра светска ракометарка... Немам ништо против Лекиќ, многу ја почитувам, али реалноста е таа.

Kolku I da ja sakam jas kako rakometarka, realnosta e taa kako sto bi rekol potpisot na Dim4e. Ja fati Izgleda balkanskoto, osvoi ednas za najdobar igrac I tolku bese valjda od motivacijata. Veke pagaat vo voda site sporedbi so Gorbicz, deka neli, naslednicka na primatot.. Nema podobar CB od Anita Gorbicz vo zenski rakomet, 10+ sezoni na konstantno novo, nerealno e so koja lesnotija igra.

Не дека не покажа ништо ама од ко се повреди лани на почетокот ја снема после. Ама пак и екипава не функционират ич ко ке не е таа на терен како здрвени се незнает да се поддает, Ихнева и Хмирова лакомат апла ко ке влезат. Пенезич и Лекич добар тандем се втора година им е заедно не се десет па ке знает како дишат . Од сиве шо ги поврзвет со Вардар само Агилар ако дојт заради дечко е другиве невервам посебно Морк, а и шо ако дојдат Дмитриева и Кочетова имаме три леви бека плус Хмирова со си терат наа таа страна да шутнит,Десен бек им требит другиве се ок .

Некако многу преценет играч, барем од тоа што можев да видам не внесе некоја свежина во клубот.
Стварно штета за Лекиќ ама што е тука е.Може она одлучила дека неможе да напредува во клубот и да освои уште некоја титула.
Нека се донесе само некој екстра квалитетен среден и еден десен и нека се исшутираат некои играчи.

Подобро да имаме една квалитетна прва постава како Будуќност со просечна и млада втора постава, отколку вака крпеници, на некои позиции екстра играчи а на некои на ниво на вториот наш тим :)

70% oд секoј влез Хмирoвa гo врaќa нaзaд, и губи знaчителнo време вo нaпaд. Пo тoј нејзин влез-излез и врaќaње нa тoпкaтa сaмo јa oптеретувa изгрaтa зa уште еден нoв нaпaд и мoжнoст oд пaсивен. Е зaрaди вaкви блaмирaњa публикaтa не ги фoрсирa ЖРК Вaрдaр, нaместo дa ги дoтепaaт aтрaктивнo и сo стил oвa е мaчење дa гo гледaш.

Lekic , Penezic ,Lejno i Dembele :cuc: Sledni buducnost mislam vreme e da padnat ednas i tie :uzi:

RADICEVIC i LAZOVIC poditno, ama najitno sto moze da si gi soberat partalite i da prestanat da go brukat svetoto ime Vardar, i neka donesat KLASA ZASILUVANJA na poziciite sto strcat a ne samo da se krpat so istroseni rakometarki , stvarno e potreben vo timot ogromen remont... od 16 rakometarki nesto pomalku od polovina zasluzuvaat da ostanat i ponataka, drugite site metla

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom