Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон

Почетна табела во Главна група 2
1. Будуќност 7 бода
2. ЦСМ Букурешт 5 бода
3. Ѓер 5
4. Вардар 4
5. Митјиланд 3
6. Савехоф 0
Пак сусрет со тенковите, само нека имаат образ пак да изгубат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажа она во едно интервју дека планира и семејство набрзо.
И така тие се обратни, нема вакви лигавења кај нивНишто, време е за голем шопниг по Скандинавија.Четити пет плавуши и завршена работата.
И така тие се обратни, нема вакви лигавења кај нив![]()
Глеам пред недела-две, кога и да беше, Ларвик со Крим или така нешо беше, и коментаторон на Арена во неколку наврати рече: И сада иде у напад “не ми текнува као се викаше“ и њена супруга даје гол.И така тие се обратни, нема вакви лигавења кај нив![]()
Будучност мислам дека сакаат моменталниов тим да ни остане уше 5 сезони, ептен ни го имаат меракот и никако да ги победиме.Глеам пред недела-две, кога и да беше, Ларвик со Крим или така нешо беше, и коментаторон на Арена во неколку наврати рече: И сада иде у напад “не ми текнува као се викаше“ и њена супруга даје гол.Бреј викам бем ти извртен свет.
Инаку добро е да се смени тимов, мислам дека со моменталниот ростер никогаш нема да освоиме ЛШ.
Da da Anja I GroГлеам пред недела-две, кога и да беше, Ларвик со Крим или така нешо беше, и коментаторон на Арена во неколку наврати рече: И сада иде у напад “не ми текнува као се викаше“ и њена супруга даје гол. [emoji38][emoji38] Бреј викам бем ти извртен свет.
Инаку добро е да се смени тимов, мислам дека со моменталниот ростер никогаш нема да освоиме ЛШ.
bas taka, a i Lacrabere ide u paket so zenska i Samira Rocha ke imame i novo levo kriloСобери ги сега Кристијансен, Мерк, Полман, Лакрабер... дај и на Локе директорска фунција у хотел Русија и чао. Крила не ни требаат.![]()