Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Nikoj ne gi brkat sami siodat izgleda,ne stimat nesto. A i ovaa Agilar lani ja baraa ne idase sega po deckoe ke dojt ccc,od Rostov ja izbrkaa citav bas sega igrat vo nekoj tapa klub i ovde ke dojt ko izgubena,Nisto ne e poklavalitetna od Lekic, Amorim ja postovam sekako iako ne e uste vo top forma posle povredata,za drugive sumlivo mi e ama ke vidime. Abe siraba i Amandin aloo ok lekic radicevic ne se vo forma I Hmirova ne e ama si kulirat rusinkava ic ne ja bolit zagarantirano i e, ama pak da ne se napvam ke recam sami si beget drugive od klubov gledet kakvi barabi go vodat vo uprava :facepalm: taka da od ovie zasiluvanja so gi spomvat koja ke prifatit posle ova so praet segasnive rakometarki ke vidime

silje solberg !!! najdobrata golmanka od minatoto evropsko prvenstvo, ima 25 god , igra vo danski nekonkurenten tim

Дека Лекиќ е многу падната, падната е... ама дека две сезони речиси сама го носеше вардар до Final 4 никој не може да и оспори. Фала богу дека ќе почне и таа да забушава, во тим каде Кастратовиќ е тренер.

А демек во Франција е поинтересно, затоа нивниве екипи едвај минуваат групи.

A dan ne e taka slucajno, po toa i formava im e nula ,saket da igret ko Ger Larvik Baja Mare po dva pati nedelno. Sigurno ne se radvat so treninzine so Vardar Junior.

Мене не ми е јасно зошто не настапуваат во Македонска лига, ако ништо друго не е лошо за одржување на натпреварувачки ритам. Металург и Вардар Јуниор може да им бидат какви-такви противници.

London 2012 opening ceremony :D

joka.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom