Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Лоооол сликава :pos: од времето кога Јованка и Леки играа за Ѓер. Локе ја треснала Лекиќ со топка во фаца, ене ги последиците веднаш аплоадирани на ФБ. Најак е четот под сликата, ракометари, ракометарки, роднини, фанови, се у едно.

https://www.facebook.com/photo.php?...615087.-2207520000.1428968148.&type=3&theater

кажете ако не се гледа сликава и коментарите ќе направам скриншотови, Лунде, Локе, Дуда, Томашевиќ, Јокси, ја реметат Лекиќ, прајслејс е. Фаворит:

Aneta Benkoe sad ti vec faca dode do izrazaja.. :))

Katarina Tomasevic a do sad nije mogla od sisa
30 March 2012 at 21:11 · Like · 5

:lolzz: :lolzz:

Останаа уште четири тима, секако дека ќе бидат јаки. Не е важно кој ќе ни се падне, ние сакаме титула да освоиме така да треба да идеме со шампионски менталитет, кој и да ни се падне ќе го згазиме.

Вардар-Будуќност пушете го :kuracc:

ne se sekirajte duoto bonaventura ke mu go stavat da sudi ke gi ispleskaat buducnost nema da im dozvolat so prst da ne cepnat, kako maler da im se koga ke se pojavat oni na bud kosa im se kreva hahhaha

Ања, Клики, на дебелата, с'с!

Нема што да се жалиме, ова е Ф4 два натпревари те носат до титула. Ако си голема екипа има да играш и ќе го докажеш тоа, а не да се сереш од Будуќност. Многу го отпишуваат Вардар во ова полуфинале, и баш тоа треба да биде најголем мотив на девојките да покажат дека можат да го елиминираат Будуќност и да израмнат сметки од минатата сезона. Секако најголеми надежи полагам у Питлик и некоја луда тактика со која ќе му го каже вицот на Аџиќ.

Што ќе ни е посебна тактика играта им ја знаеме како оче наш, а и они нашата.Сто пати сме играле до сега.
Лекот е само излегување навремено на Неагу и Кача за да нема брз проток на топка и тотално затворање на Цвија.Во страшна форма е задниве 2 години.Ја научија судииве а фати топка или е гол или пенал и судат.Но ја научија и во одбрана како шамара па јаде исклучувања нонстоп.Ако крка 2 исклучувања прво автоматски иде на клупа кај Аџиќ и тоа ни отвара можност во напад бидејќи она е столбот во одбраната.
Може да се проба со Ихнева на среден да ги вади од патики како мечевите во групи.Пенезиќ нека бомбардира колку може.
На крила сме каде каде подобри.Им се повреди Павичевиќ со Виборг незнам колку ќе отсуствува, а ако идат со Мехмедовиќ тогаш сме во голема предност затоа што игра топло ладно оваа сезона.
Голмани да не зборам, ќе ја изедат Волтеринг двете заедно.Ако не ја разбраниме во првите десеттина минути тогаш ќе има просечен ден.

Тоа што ме радува е добрата одбрана последниве мечеви.Она што ме плаши е сеуште невоиграноста на пикерот со бековите.Многу топки ќе губиме тука на таа релација.

Сега мора да покажеме карактер и дека сме голем тим.После лупањето на "актуелниот шампион" на ред доаѓа најшиот најголем ривал на овие простори и во ЛШ воопшто.
Се би дал да ги поминеме оваа година.После нека се замара Питлик со неговите скандинавци Ларвик :D

Абе гледајте на позитивната страна на ова,у финалето ќе се прошетаме:D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom