Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Само колку ли ќе се истрошат со овие? Треба добра стратегија за регенерирање за наредниот ден зашто ова ќе биде тежок прв меч. Мора да се игра паметно.

Како што кажа џувејшн, триаголникот Неагу - Кача - Цвијиќ треба да се запре во нападот а за нивната дефанзива ќе треба Ања да се рва со Лазовиќ и дебелата. Или ќе ги плеснат или пациентки ќе им станат, нема трето.

Многу сте ми слатки вака кога си се тешиме пред време :D
Срце ми кажуваше дека сме со Будучност. Али да бидам искрена несакав Ларвик на прва во никој случај. Ај со Будучност секоја година си се гледаме, си живееме, си се познаваме. Овие Ларвик психички може да не осакатат.
Јебеш га останува само надеж дека Свињуш ќе ја скрши ногата до Ф4.

Најдобро нешто беше што ги решивме Гер сега, да не се протнеа на Ф4 зашто таму ќе ги буткаа до крај. Исто и сега, да се биде шампион треба да се победат сите. Порадо би со Будучност сега него во финале кога и они ќе се осоколени. Вака ако ги тепаме мислам дека апла со многу верба ќе се влезе во финале дека можат и дека мора да издржат што уствари е и најбитно зашто не се навикнати да играат 2 јаки меча еден по друг. Во тимот имаме и дупки на пример алтхаус ќе треба да изигра 120 мин во 2 дена и тоа против нималку нежни противнички... Психилошки подобро е сега со овие него у финале со нив.

Не верба и свети пресвети Архиепископ Стефан на трибини како лилјак да се фрла од една на друга страна ние ја губиме. Ларвик и Будучност дали ќе си признаете или не се една класа подобри во моментов. За следна година е друг муабет, но годинава алал и до овде што дојдовме со успаните убавици само со две цифри да не губиме, друго се е простено.

Доколку некој од тука бил лани на фајнал4 нека ме исконтактира во порака. Благодарам[DOUBLEPOST=1429040477][/DOUBLEPOST]Да средам некако тоа јас :zloo:
Јебеш га останува само надеж дека Свињуш ќе ја скрши ногата до Ф4.

Последно уредено:
13771_1138808282811341_4203189628751181319_n.jpg

Јака слика, ако си дојдат со пехарот овој со цвикерите ќе биде главен виновник.:anco:

Сузан Милер го напушта Ѓер. Поарно оваа на десен бек него Тата. :kuracc:

jas ja sakam barbosa vo timot, a i edna od lacrabere/sulland ili ako e mozno mork na desen bek i toa kako e potrebno, plus 2 kvalitetni pikeri i tolku:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom