Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Како е Мечевска има инфо?

Иначе не си ги мачете очите сезонава, нека се сликаат и тетовираат. Неверојатно каква екипа собравме на оглас да ги баравме барем една ќе се погодеше да игра како што треба.

Инди мајсторе и јас стојам позади тебе! Избркај ги кравиве жити мажот у дубаи, избркај се нека идат да чистат улици. Ова ова да остане човек без зборови. Дупки, дрва, ластегарки нема име што не им одговара.

Зошто да ги избрка, зошто од тим со вакви ракометарки направи да изгледаме за просечен? Јас сезонава не видов ни една новост во тимот, да покажеме нешто ново, нешто над просекот, сите не научија, со цела почит спрема Индира и стварно немам ништо против неа и не ја хејтам, ама до сега не памтам дека се покажала како мајсторка, далеку е од тоа...Да се разбереме, не сум за да ја сменат, барем не сега, повеќе од очигледно е дека ќе крпиме сезонава, кој и да дојде нема да може многу да смени и не верувам дека ќе направи нешто повеќе, но за следната сезона можат да размислат ако имаат добра опција за друг тренер...

Опција е Јан Питлик, човекот го имаат веќе на клупа, само треба да си ги сменат местата со Индира, и да ги стегне малце девојките ;) .. башка и мора некоја ракометарка да отиде курбан, на пример Алтхаус, девојчето тотално разочара, а баш имав надежи во неа, капак на се и ова со Мечевска, сеа ќе крпат до крај на сезона со еден асален пикер..
Којзнае до кога ќе им трае биг брадр на дел од ракометарките.

celiot problem e vo toa sto koja i da dojde rakometarka vo zrk vardar ke potklekne pred blagodetite koi se nudat vo ovoj tim a toa e golemoto prijatelstvo na relacija trener-igrac, odlicnite uslovi koi gi imaat so izgradbata na sc jane sandanski koi se koristat pred se za instagram i facebook, kako i golemoto prijatelstvo na relacija samsonenko-igraci pred surovata realnost (PROFESIONALNOSTA PRED SE) kon koja se stremi eden klub od tipot na Gyori Audi Eto...se dodeka celnite lica vo klubot ne pokazat zabi i cvrsta raka, se dodeka ne se stegnat rakometarkite makar i so kazni dokolku ne se pokaze zalaganje timot nikogas nema da bide na krovot na evropa!avtoritetot e biten vo timot da se znae koj e trener! rabotata e vo toa sto da pretpostavime i da se zimaat i neagu i bulatovic i loke i lunde site ke reagiraat na vakov nacin dokolku trenerot ne e avtoritet

1613873_410001785870384_3845290414750162170_n.jpg

Повеќе слики има отколку голови во ЛШ оваа година :kezec:

Уф како ќе се уклопи у бандава криминална,а плус има убаа фала за селфи:icon_lol:.

najgolemite razocaruvanja ovaa sezona se lazovic i althaus...pokraj niv i igrata na lekic i chernoivanenko ne e dovolno ubedliva, postojano igraat toplo-ladno megutoa lekic za nisto ne ja menjavam posto taa minatata sezona ja izvadi prakticno so nejzinite 10 gola vo turinger i donese borba za polufinale na vardar...dobro ke dojde dokolku se ostvarat transferite na kristiansen i gravholt...prvo lekic da ima dostojna zamena ako ne i prva opcija i vtoro da se popolni ranlivata pikerska pozicija pri sto jas sepak mislam deka treba da se ubeduva loke da igra naredna sezona za nas iako doaga gravholt dobro bi bilo ovaa pozicija da bide pokriena so dve kvalitetni rakometarki...isto taka bi bilo dobro da se zeme uste eden klasa desen bek (stom veke ostanuva lazovic), bek od tipot na alexandra lacrabere koga veke toa ne e katarina bulatovic

najgolemite razocaruvanja ovaa sezona se lazovic i althaus...pokraj niv i igrata na lekic i chernoivanenko ne e dovolno ubedliva, postojano igraat toplo-ladno megutoa lekic za nisto ne ja menjavam posto taa minatata sezona ja izvadi prakticno so nejzinite 10 gola vo turinger i donese borba za polufinale na vardar...dobro ke dojde dokolku se ostvarat transferite na kristiansen i gravholt...prvo lekic da ima dostojna zamena ako ne i prva opcija i vtoro da se popolni ranlivata pikerska pozicija pri sto jas sepak mislam deka treba da se ubeduva loke da igra naredna sezona za nas iako doaga gravholt dobro bi bilo ovaa pozicija da bide pokriena so dve kvalitetni rakometarki...isto taka bi bilo dobro da se zeme uste eden klasa desen bek (stom veke ostanuva lazovic), bek od tipot na alexandra lacrabere koga veke toa ne e katarina bulatovic
Не верувам. Професионалци се професионалци, не им е на сите дојдено до спрдање. Неагу и Булатовиќ играа за Олтким Валчеа каде што самите си пишуваа бланко чекови па пак имаа бројки како што се очекуваше од класа ракометарки како нив. Лекиќ после повредава се бара себеси но и таа е во класата на овие две погоре набројани кои не трпат да се гледаат во мувла форма, така да најмала секирација ми е Андреа.
Ања да лета и да се земе пикер сместа. Со Јованка нека се сврти сериозен муабет, дали ќе продужува да игра ракомет во оваа форма како прошливе 2-3 утакмици или ќе мисли на маж, деца, свекор, свекрва. За оваа погоре што вади по 45 слики на ден не треба ни да трошам зборови :)

https://www.facebook.com/ZRKVardarS...0004818469397/581151382021403/?type=1&theater
Овие го потврдија еден од трансферите кои се најавуваа. Е сега само не е јасно дали потпишува уште за оваа полусезона или за наредната сезона. Али колку што гледам настапувала во некоја екипа што ке игра ЛШ така да може да помогне и таму.

Данкињава кога ќе ја запече сонцево скопско од април до октомври за по Партизанска фактор 50ка ќе треба да става.

Ги видов вчера фуфициве у град, на кеј поминуваа накај 15 до 4 сабајлето. :цицки:
Мислам дека беа Лекиќ и уше некои таму ама не ги заглеав сите добро. :D Или па ја бев пијан и сум се препознал. :boksix:

Нека и носат другарка од Данска, Шведска што е можно побрзо.
Тешко виреат овие кај нас, ако ја остаат сама повеќе од два месеца у Скопје, ќе си отиде :D

Ова е скроз официјално? Кога доаѓа, и ако доаѓа веднаш, дали има право на настап по ЛШ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom