Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го Перо на дело. Иваненко прави престап, судијава нормално го суди тоа, а овој вика: Имашее среќа сега голманот на Волгоград :pos::pos::pos:
Ти ебам тоа сенилниот :yid:

Епа дечко за мене е рано,посебно ако си легнал у 06-30[DOUBLEPOST=1424001796][/DOUBLEPOST]
Затоа ја ја имам 2ка со хендикеп:lolzz:
Па убаво си ја изиграл, хендикепирани се гостите. :LOL:

П.с. Шо толку до 6:30 бе, до толку ли се заљуби? :busi:

факинг Крим ги тепаше овие таму, а ние едвај доаѓаме до шанса да им шутнеме на гол

И козиве после сакаат полна сала??? Е како бе да дојт некој да ве гледат ај објаснете?? Па вакви грешки во додавање во чекори јас да играм немат да прам олку.

Индира=ракометниот Мојс. Уметност е од една ваква екипа да направиш да изгледаат како група на туристи. Врска немаат од животот!

ДАЛИ СЕГА ИМ ДОСУДИЈА 9 МЕТРИ ЗАТОА ШТО ТОПКАТА ЈА ЗАКАЧИ РАДИЧЕВИЌ ВО ПРОСТОРОТ ОД 6 МЕТРИ ОТКАКО СЕ ОДБИ ОД СТАТИВАТА ИЛИ ПРЕД ТОА БЕШЕ СВИРНАТО НЕШТО? Зашо ако го досудија она првото ја би ја тепал Радичевиќ.

Треба да се казнат, да се избрка 1-2 да им доде паметот ова нема веза со ракомет, а сигурно земаат по 10 пати повеќе пари од тие таму. Срамота, срамота.

Индира=ракометниот Мојс. Уметност е од една ваква екипа да направиш да изгледаат како група на туристи. Врска немаат од животот!

Јас многу ја сакам Индира, ама време е да се соочиме со вистината, не ја бива. Вардар е скап ракометен клуб, а не место за дружба и заеднички излегувања.

Од овој куп кози само Лејно си ја заработува чесно платата. А другиве бе ни леб да им се даде не заслужуваат.

Барбара куферите и назад во Љубљана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom