Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ај тоа дека губеле, ок, ама изгледа дека не ја заслужуваат платата што ја земаат.

Како играорна група да имаме пратено за русија што ситни чекори направија везат просто

Незнам кој е поглуп ја што станав вака рано да ги гледам,или сами они што се мизерии:facepalm:.Инаку кој ја донесе оваа германкава кај се заспустивме,па Бегоња за неа е Игор Вори.

Јас не знам кој ја донесе Лазович, ама јас не би и дал ни дворот да ми го мете. Толку ли е проблем во женскиот ракомет за клуб кој има пари да купи солиден десен бек?

За Алтхаус не вреди да се зборува, со еден играч помалку во нападот игра Вардар.

Јас мислам редно време е да го избркаме скандинавецон, тој е крив :P .... Шала на страна, фали дисциплина во тимов абе кај смее ова да се деси бе толку технички грешки. Па јас да сум тренер има шамари да летаат за вакво однесување на терен... Се надевам некој ќе им викне на полувреме нешто иначе тешко нас...

Јас не знам кој ја донесе Лазович, ама јас не би и дал ни дворот да ми го мете. Толку ли е проблем во женскиот ракомет за клуб кој има пари да купи солиден десен бек?

За Алтхаус не вреди да се зборува, со еден играч помалку во нападот игра Вардар.
Ја сакаа Булатовиќ ама голема плата срка :)

Алтхаус, Портјанко, Лазовиќ :гомце: Лекиќ после повредата е слаба. За Радичевиќ повлекувам се што кажав, само нека продолжи вака.

Десни бекови (леваци) има едвај на прсти да ги броеш, оваа беше баш солиден бек, е сеа зашто игра вака бездушно овде...

Ја сакаа Булатовиќ ама голема плата срка :)

Алтхаус, Портјанко, Лазовиќ :гомце: Лекиќ после повредата е слаба. За Радичевиќ повлекувам се што кажав, само нека продолжи вака.

Портјанко го одигра своето, не можеш од неа да очекуваш да го носи клубот. Нема зијан од неа, ќе погоди некој пенал, и плус е добар мотиватор. За Алтхаус не можам да разберам, ја донесоа со труби и фанфари, како огромно појачување, а се работи за потпросечен пикер. Лазович е ОЧАЈ, изгубена во просторот.[DOUBLEPOST=1424000798][/DOUBLEPOST]
Десни бекови (леваци) има едвај на прсти да ги броеш, оваа беше баш солиден бек, е сеа зашто игра вака бездушно овде...

Јасно е дека десните бекови се дефицитарни, ама оваа прави елементарни технички грешки. Лоши подавања, никаква во транзиција, импотентна на скок шут, чист зијан.

Нека си излезат од сала, нека не се срамат

Ајде ајде рудниците у Македонијава тражат ефтина работна снага,пратете ги таму малце да видат што е тешко заработена пара,па да научат да ценат.Затоа што да губиш од полураспаднат тим е премногу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom