Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ги боли цеф, битно сите се омажија, односно си фатија дечковци од Скопје. :LOL:

Ја па будала веќе ги нарачав картите за со Крим

Ovie kao da nemale pripremi ebago.

Sea stanuvam i sho da vidam be, shok. Neka zemat primer od rakometarive be

Перо: Амбициозниот, и натаму амбициозниот Вардар го доживува својот 4ти пораз сезонава во ЛШ. :lolzz::lolzz:

Лејно и Јока со преодна оценка.
Другите цепеници

Мора да летаат глави за оваа катастрофа. Ова е веќе срам за нацијата а не само за печалбаркиве. Ти да изгубиш речиси со двоцифрена разлика од просечно тимче за кое е успех што воопшто учествува во ЛШ, а притоа да го имаш еден од најскапите тимови во ЛШ е рамно на катаклизма. Незнам само на Лејно како и се игра во ист тим со скапанициве.

Сите медиуми некa нaглaсaт декa е дебaкл и кaтaстрoфa oвa, дa гo прoчитa некoј и дa превземе нештo.Зaсилувaњaтa пoдoбрo и дa не ги дoнесеa бaрем тaкa делувaaт нa терен, aмaтерски.Дa имaв пo денaр зa секoј пaт кoa ке им пaднеше тoпкaтa бoгaт ке бев сеa....

Е сега ни десет советници да дојдат ни нема спас.
Јас кажав и во друг коментар дека ланското трето место им удри во глава и мислат дека се кралици на ракометот дека се непобедливи и плус добија сопствена сала како да се на одмор а не на тренинг и само селфија по ФБ а на терен нула.
Голманите си ја работат својата работа тука нема забелешки и нетреба да има ама кај другите паѓање на топки од раце,чекори,погрешни додавања па делуваат како малска екипа и пак старата болка погодиго голманот.
Сега теба самсоненко да им изврши едно руско пеглање во стилот на трефилот проследено со добро шамарење и можи ќе бидни нешто.
Премногу пари а музиката пак ја нема.нема,нема...,нема и ја нема.
:misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen::misticen:
:anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco::anco:

Индира е премногу фина, а на девојкиве им фали дисциплина.
Од почетокот на сезонава, се изнагледав селфиња и слики4ки од нив, а не гледав игра, голови и победи. А првенствено затоа се тука.
Не може бе ваков несериозен пристап, повеќе селфиња прават од Ким Кардашијан, а за нејзе да ја престигнеш треба многу.
Дисциплина, кратење плати и слично.
Играње курташак, а плати огромни. Ужас. Мачење ми е да ги гледам.

4 прашања.

-За кого бранеше Лејно?!
-Зашто кога не и идеше на Лекиќ, Портјанко влезе во игра а не Ихнева?
-Зашто кога Портјанко од 5 топки што ги имаше у рака 4 им даде на противничките играчи и пак не ја стаи Ихнева?
-Зашто после 11те интервенции на Лејно у прво полувреме ја стаи Суслина во второ?!

Бонус прашање:
-Зашто драга Индира не знаеш да скоцкаш една акција за пикерот?
Добри се тие акции што одат за втор пикер, океј.

Не е толку лоша Алтхаус као што ја праите, нема акции за неа. Или ќе и фрлат некоја топка како камен да и фрлаат или уопште не ја играат.

4 прашања.
Не е толку лоша Алтхаус као што ја праите, нема акции за неа. Или ќе и фрлат некоја топка како камен да и фрлаат или уопште не ја играат.

Не заебавај прави фаули у напад секој трет напад, ко аматер некој.

Не ви е симптоматично тоа што голманите се на ниво и многу поспремни од сите останати? Баш голманите, за кои има посебен тренер, односно не подлегнуваат на „тактиките“ на главниот. Тоа доволно говори каде е главниот недостаток на овој тим.

Не дека овие и „без тренер“ не можат поарно, мораат поарно и така особено имиња ко Лекиќ и Пенезиќ, али ако не ваља еден дел од мозаикот се растураат и другите парчиња.

Не заебавај прави фаули у напад секој трет напад, ко аматер некој.

Не ви е симптоматично тоа што голманите се на ниво и многу поспремни од сите останати? Баш голманите, за кои има посебен тренер, односно не подлегнуваат на „тактиките“ на главниот. Тоа доволно говори каде е главниот недостаток на овој тим.

Не дека овие и „без тренер“ не можат поарно, мораат поарно и така особено имиња ко Лекиќ и Пенезиќ, али ако не ваља еден дел од мозаикот се растураат и другите парчиња.
Јас мислам дека ноќеска до касно фудбалерите ги замарале ракометаркиве на скајп, па затоа по којзнае кој пат се изрезилија. Да се тртеа на ракометарите, денес гарант резултатот обратен ќе беше.

Kako ne im e sram? Kako? Za sto dojdoa ovie ? Da se ebat i da se slikaat samo za na fb?? Sto da ocekuvame sledno nekoe video kako se shljaka nekoja od ovie? Abe plata nema da im dadam na vie beshtiive pa neka se bunat i neka si idat moze i podobro taka. Ihneva zaso ja imaat u tim ne mi e jasno, devojceto ke izigra sto pati bolje nego ovie sto se na teren. Sramota!

Pa uste 300 denari karta stavile, of bee :sramezliv::yid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom