Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Што би рекла Јока: Ајмо цуре, СО СРЦЕ ЗА ВАРДАР!
Keep calm and don`t worry.ме секира тоа што Суслина нема брането уште од Савехоф
Точно е ова дека и Комити најавиле присуство во Будимпешта?
Сега видов и сакав да пишам ама ти веќе си пишала, ајде здравје догодина повеќе среќа можда ќе биде на како беше тоа за инвестиции шетањата низ свет па нема да може да дојде да им посака среќа.Грујо денес ги испрати, малер, пишете пропало на трофејов :d

Грујо денес ги испрати, малер, пишете пропало на трофејов :d

не знам бе брат шо ќе беше ова си викав ај завршија циркусиве ќе намали чоеков овој нее.... па и на овие не им текнало со света вода да го попрскаат, ај може Индира гаќи наопаку има носено, надеж некоја. Едино надеж за догодина ко шо вика Х, на роудшоу да е, па да не може да стигне, нема друга опција.Kjuti u picku mater koa vidov mi se stemni. Daj be neli mu teknue deka e maler![]()
не знам бе брат шо ќе беше ова си викав ај завршија циркусиве ќе намали чоеков овој нее.... па и на овие не им текнало со света вода да го попрскаат, ај може Индира гаќи наопаку има носено, надеж некоја. Едино надеж за догодина ко шо вика Х, на роудшоу да е, па да не може да стигне, нема друга опција.

не знам бе брат шо ќе беше ова си викав ај завршија циркусиве ќе намали чоеков овој нее.... па и на овие не им текнало со света вода да го попрскаат, ај може Индира гаќи наопаку има носено, надеж некоја. Едино надеж за догодина ко шо вика Х, на роудшоу да е, па да не може да стигне, нема друга опција.

ама битно и почнаа веќе малеритemoze i ic nema noseno bitno da se osvoi LS![]()