Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Крај Вардарот седиш МУРИ...:pipi:
10006066_10152224827088666_4088944035052301830_o.jpg

Андреа одма префрла палка, тие се фаворити :icon_lol: ме секира тоа што Суслина нема брането уште од Савехоф, затоа што нејзе да и е денот + на Лекиќ и било која од Пино и Радичевиќ и ги добиваме. Да ја пензионираме Ѓокиќ со ЛШ :)

Точно е ова дека и Комити најавиле присуство во Будимпешта?

Грујо денес ги испрати, малер, пишете пропало на трофејов :d
Сега видов и сакав да пишам ама ти веќе си пишала, ајде здравје догодина повеќе среќа можда ќе биде на како беше тоа за инвестиции шетањата низ свет па нема да може да дојде да им посака среќа. :ROFLMAO:
НА кошаркарите беше да им псоака среќа се усра, ракоемтарите исто сеа и кај овие.

Kjuti u picku mater koa vidov mi se stemni. Daj be neli mu teknue deka e maler :)
не знам бе брат шо ќе беше ова си викав ај завршија циркусиве ќе намали чоеков овој нее.... па и на овие не им текнало со света вода да го попрскаат, ај може Индира гаќи наопаку има носено, надеж некоја. Едино надеж за догодина ко шо вика Х, на роудшоу да е, па да не може да стигне, нема друга опција.

не знам бе брат шо ќе беше ова си викав ај завршија циркусиве ќе намали чоеков овој нее.... па и на овие не им текнало со света вода да го попрскаат, ај може Индира гаќи наопаку има носено, надеж некоја. Едино надеж за догодина ко шо вика Х, на роудшоу да е, па да не може да стигне, нема друга опција.

Инди има амајлија :D

moze i ic nema noseno bitno da se osvoi LS :D

moze i ic nema noseno bitno da se osvoi LS :D
ама битно и почнаа веќе малеритe :pos:

"@andlek77: Ne moze bolje, kasni avion za BG . Stizemo u Budimpestu u subotu... Smejem se a place mi seeeee..."

:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom