Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најмалце 350 ќе се .Вардар ќе има поддршка од 150 навивачи
Еве ти за Пино ставиОва требаше јас да го објавам!!!!1
![]()

Не, у понеделник за Кликовац.Еве ти за Пино стави![]()

Имај милост за мене, барем вечерва. Ми се собраа фрустрации па си реков нешто убаво да споделам, да тргнам мисли за моментНе, у понеделник за Кликовац.
бем ти јувенташ!![]()

А ја цела година што сум исфрустриран??Имај милост за мене, барем вечерва. Ми се собраа фрустрации па си реков нешто убаво да споделам, да тргнам мисли за момент![]()

Лејно над тебе седеше во Кале, ти пројдоа фрустрациите ајтА ја цела година што сум исфрустриран??![]()

Немој да ми кажеш дека на мраз ќе играат...

Јас мислам да се јавиме во сабота од сабајле, да ургираме додека е време, затоа што ако почне мечот нема враќање, гарант ќе искоби мизерниот. Каква мувла е Перо човече, поголема и од Џони Вајсмилер во темана Кладилница.Утакмицава нема да можам да ја гледам од дома, ако водиме на 5 мин пред крај и почне Перо да дрнда гулаши, Ѓерови, паприки, поминување под порти, пречеци, еве ви број телефон: + 389 (0)2 2600 370 и меил, Спортска програма: sport@alfa.mk спам тимот нека се активира![]()
нема да бидат 350 , информацијата ја добив од блиски избори од клубот дека ќе има околу 150 навивачиНајмалце 350 ќе се .

еј, стварно ако имаш некои блиски извори, дај кажи им подобри да ги прават сликиве за роденден честитките. Глеј ја Амандин, ко глувци да ја гризале. Ако до толку не знаат нека пишат, ќе помогне некојнема да бидат 350 , информацијата ја добив од блиски избори од клубот дека ќе има околу 150 навивачи![]()

ок, ќе помогнеме ондаксликите ги изработуваат фановите на жрк вардар а не управата , пошто фановите на вардар му ја одржуваат страницата и групата на фб а од управата веб сајтот , и немаат никаква соработка и затоа е така