- Член од
- 24 февруари 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 1.172
Еве ги бе, стигнале 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

?знам дека нема шанса ама да си прашам,ова гарант е у некое школо.У ваква сала ни пријателска утакмица не се игра а не па фајнл фор.Немојте да ми кажете дека у оваа сала ќе се игра?знам дека нема шанса ама да си прашам,ова гарант е у некое школо.

Знам затоа па викам,овја ептен забегалеУ ваква сала ни пријателска утакмица не се игра а не па фајнл фор.![]()
.Немојте да ми кажете дека у оваа сала ќе се игра?знам дека нема шанса ама да си прашам,ова гарант е у некое школо.

Тоа де,ме збуни малце зошто не тренираа у оваа сала,затоа прашав.Унгарија е 5та најтрофејна земја во светот на ОИ, за се имаат инфраструктура, сериозно мислиш у шталава дека ќе играат?
Ласло Пап се вика салата, фантазија е
![]()
Утакмицава нема да можам да ја гледам од дома, ако водиме на 5 мин пред крај и почне Перо да дрнда гулаши, Ѓерови, паприки, поминување под порти, пречеци, еве ви број телефон: + 389 (0)2 2600 370 и меил, Спортска програма: sport@alfa.mk спам тимот нека се активира![]()
Тоа де,ме збуни малце зошто не тренираа у оваа сала,затоа прашав.