Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Горе на блок15 имаше неколку швеѓани и тоа беше тоа, другото се кајганџии бевмеСве кајганџии сме се собрале денес машала. Ваљда имаше и некој што не е од форум
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Горе на блок15 имаше неколку швеѓани и тоа беше тоа, другото се кајганџии бевмеСве кајганџии сме се собрале денес машала. Ваљда имаше и некој што не е од форум
.
Све кајганџии сме се собрале денес машала. Ваљда имаше и некој што не е од форум
.
Иначе сеа убаво ги прочитав претходните страни, па тоа Кајганџииве, све мањак до мањак, дури и до киднапирање дојде работава.![]()
Нормално дека идат, али друго е организирано, кореографија, пеење ко на РК. Тоа му беше прашањето на дечкото, иначе не е дека Комити ги мрзат жениве... напротив, повеќето се манијакално расположени.комити одат на жрк вардар но не како група,имаше поголема група на блок м1 и они почнаа со тоа брановите што беше супер
на ехф пишува дека имало 6000 публика,јас видов дека имаше неколку празни места зад гол ,другото се потполнато
Ја бев на два реда под ШвеѓанивеГоре на блок15 имаше неколку швеѓани и тоа беше тоа, другото се кајганџии бевме![]()
Вакви кретени ме нервираа и во Кале од времето на Кометал. Обично идев на трибината кај Комити и урлав цел меч, ама се дешаваше да нема место игла кај да фрлиш на таа трибина па понекогаш идев на другата. Јас, навикнат да скокам на секој гол или одбрана и таму го правев истото ама наидував на реакции " седи доле", "ништо не гледам од тебе" и сл. пиздарии. Уште некој да ми кажеше "не скокај, не си на утакмица" и да си гризнев од гзот.за Вардарки... за успехот што го постигнаа и тоа во својата прва сезона се стигна до полуфинале од ЛШ. Понатаму што сака нека се случи за прва сезона и ова успех. Баба Ина Суслина
ги отпиша уште на почетокот, потоа повторно да има голем пад во играта, па пак да има експресно враќање и победа., затоа и ме плаши променливата и килава игра, игра на мускули. Можеби грешам, но последните три натпревари се така ги изиграа. Сепак е прва сезона и очекувам да се подобри формата до Ф4, штом Булатовиќ не е во игра може да се надеваме на некакви шанси за финале.
Салата беше одлично исполнета, но еве ќе споделам нешто на тој план, нешто што делумно ми го расипа славјето.
Седев во блок 2, со столчињата нешто поблиску до блок 1 и како што бидува секогаш кај нашиот народ македонски кога се работи за спортот, кога на некоја екипа ќе направи успех веднаш се јавуваат помодарите што одат да бидат видени. Е такви си се сместија пред мене, теткици и нивните господа, пицнати се со смартофоните си прават селфи фотографии, додека оди претставувњето на Вардарки. Доаѓа интересното, излегуваат гостинкиве, ние со другариве почнуваме да свириме, да коментираме која е добра за онаа работа, која е добра за мањачење, помодариве седат и превертуваат очи и аплаудираат. Почнува напреварот, викаме, свириме, пробуваме да почнеме песна и паднаа првите коментари: како сме биле безобразни, како не сме гледале на раат утакмица и не знам што друго. Едноставно здравиот разум и историскиот момент на клубот не дозволи да направиме некој несакана случка бидејќи паднаа и пцовки од нивна страна, а се тоа само затоа што дојдов со дрес, шал и со желба со песна да навивам, да му помогнам на клубот, а не да киснам на фб на телефонот и да правам селфи слики. Само затоа што со дечките околу мене кога почнавме да ги пробуваме брановите бевме гледани како некои ненормални, дури за инат не стануваа на брановите..
Не разбирам зашто воопшто дошле на натпреваров и кога почнавме да коментираме дека на моменти салата е како во театар, го добивме одоговорот: А што сакате бре вие хулигани што ќе се дерат цело време.
![]()
И само сакам да кажам дека ми е криво пошо @leandra не е во Македонија и не може да ги следи спектакливе што се случуваат во женскиов ракомет а знам дека многу би сакала и затоа само дреме на темава и клика лајкови ама се надевам дека ќе дојде некогаш да гледа некоја утакмица.
Поздрав и следни се Хамбург, НЕКА ГРМИ!
...штом Булатовиќ не е во игра може да се надеваме на некакви шанси за финале.