Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види ги бе Лекиќ со кого ја спојуваат![]()
Па кажи де кој се, да знаеме и ниеИма уште еден пар на релација ЖРК - ФК
Џабе овие од РК се мажиште по два метра кога ногометашиве ги шетаат ракометаркиве![]()
Кога сме кај паровите кошаркарот на Вардар т.е. Милорад Миновски ја има истетовираноИма уште еден пар на релација ЖРК - ФК
Џабе овие од РК се мажиште по два метра кога ногометашиве ги шетаат ракометаркиве![]()
Бетер од теткине пред зграда сте.
Ок, ова и на некоја претходна страна го видов...На Кнежевиќ мислите или...?
Ова е како непишано правило сегде, не е само кај нас верувајИнаку дали некој примети дека имаше по 15 редари на двеете големи трибини, можда дупло поише(ако не сум грешка) одошто имаше на машките, кај што има ем навивачи ем повеќе публика.
И друга работа, кога ќе има минута молчење зошто луѓето почнуваат да аплаудираат после 20 секунди, не само вчера, на секој спортски настан се слуува ова.
Да не испадне македонче по се да јаде гомна, ама ми немаат никаква логика работиве што ги спомнав.
Па ќе го добијат секако, ако имаше навивачи сигурно ке имаше и скандирање, може и ја сум грешка, али мислам дека треба прво да се испочитува тоа една минута молчење.Ова е како непишано правило сегде, не е само кај нас верувајСпортисти, уметници, шоумени, актери... Тоа се личности кои цел живот живееле за аплауз, целото нивно дело се сведувало на аплауз и редно е за последен пат да го добијат
Таква е традицијата не само во Македонија како што кажав, во цел свет.
А Лејно, дечко, нешто а-у?Слушнав муабети дека Радичевиќ излегувала со голманот на Вардар Константин Захов...
Пино со кошаркар на Вардар, мислам дека е редно и со некој од ракометариве на РК Вардар да се спарат
Пример Лекиќ со Фичо![]()