Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Волтеринг ако ја спушти ролетната отиде :)
вардарки во кале уште на почетокот изгубија од Будуќност 3-4 разлика,тогаш лекиќ не играше во второ полувреме,и на гости во Подгорица толку изгубија,ама со втората постава играа во подгорица.Ирина Никитина си замина од Будуќност и Јелена Дестпотовиќ :D

Ajde zeno kazi gi impresiite.:P:icon_mrgr:

Vardar so Buducnost 50-50%.

Савехов-Митјеланд 29-29,и дефинтивно идеме на фајнал фор:vozbud:

Со пораз од Савехов, и победа на Митјиланд над Турингер, не знам дали идеме..

Савехов-Митјеланд 29-29,и дефинтивно идеме на фајнал фор:vozbud:

Ако изгубиме дома од Савехов а Митјиланд тепа.. не одиме на ф4, иако шансите за пораз дома од Савехов се минимални.
Како и да е, Вардарки треба сериозно да го сватат тој меч, зашто не верувам дека Савехов ќе излезат со бело знаме во Борис.
Ф4 е многу блиску.

Ако изгубиме дома од Савехов а Митјиланд тепа.. не одиме на ф4, иако шансите за пораз дома од Савехов се минимални.
Како и да е, Вардарки треба сериозно да го сватат тој меч, зашто не верувам дека Савехов ќе излезат со бело знаме во Борис.
Ф4 е многу блиску.
Па не знам ја мислам дека сме сигурни,а и коментаторов рече така,ама како и да е тешко да ја зезнеме оваа шанса.

Не сме.
Се ќе се решава наредниот викенд, како за нас така и за Турингер/Митјиланд.

А ако на пример Вардар биде поразен, а Митјиланд-Турингер играат нерешено, ќе одат Вардарки на Фајнлфор?

А ако на пример Вардар биде поразен, а Митјиланд-Турингер играат нерешено, ќе одат Вардарки на Фајнлфор?
да зашто у тој случај би имале исти број на бодови со Митјиланд и заради повеќе голови дадени у гости у меѓеусебен дуел ние ке одиме :)
али влезени сме у ф4, со нерешено идеме па сеа ако толку не можат да им извадат бар бод на Савенхоф нема ни потреба да се учествуваат на ф4

Ќе може некој да ми каже колку ќе биде карта за следниов меч а уз пат ако се излезени информации за Вардар-Хамбург и за тоа :)

осеќам Леандра е во притвор, се има замавано со некој на трибини :D

Жива сум да се пријавам. И не не куцам од затвор :D

Тоа тропање кое на тв ми изгледа ко да е бездушно, мислев дека салата ќе се урне. Таква хистерија предизвикува што ти доаѓа да се самоисклоцаш. И многу си го сакаат тимот, исто како ние што си ги сакаме. И нашиве беа да им влезеш и на боксови да ги изнесеш. Немам зборови од +7 на -2. Немам зборови.

А ако Будуќност заврши прв во другата група, ќе сакаш да сме први или не? :icon_mrgr:
Будуќност ни е подобра опција, и ако викендов го добие Ѓер дома тогаш подобро втори да си завршиме. Освен ако не не поебе Крим да им откине бодови нареден викенд :icon_mrgr:

Мислам дека во фајнал 4 со ждрепка ќе се извлекува кој со кого ќе игра. Така да се исто ни е, кое место ќе сме.

Мислам дека во фајнал 4 со ждрепка ќе се извлекува кој со кого ќе игра. Така да се исто ни е, кое место ќе сме.

Тоа е во машкиот дел , додека во женскиот е друг систем.[DOUBLEPOST=1394390109][/DOUBLEPOST]Интересен меч Будуќност-Ѓер кој е клучен за прво место.
http://www.laola1.tv/en-int/live/buducnost-gyori-audi-eto-kc/150874.html

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom