Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
не, мора и Данките да ги тепаат Турингер ...
Турингер има 7,вардар 6,митјиланд 4,Савехоф 1 бод
следната утакмица треба Турингер да ги победи Митјиланд, а Вардар да слави со Савехоф
и секако Савехоф да изненади против Митјиланд

Исти курац е дали сме први или втори ...пошо и будучност и Ѓер се блиску со квалитет...така да не ни мења нешто многу...

Не не занима дуелот во Данска, доволно е и нерешено со Савехоф да изиграме за да идеме СИГУРНО понатаму.

Не не занима дуелот во Данска, доволно е и нерешено со Савехоф да изиграме за да идеме СИГУРНО понатаму.

Јас сакам први да сме. :icon_mrgr:

Мидтјиланд да го совлада Савехоф
Вардар да го совлада Савехоф
Мидтјиланд да го совлада Турингер.

Понатаму одат Вардар како прв а Мидтјиланд како втор.

А ако Будуќност заврши прв во другата група, ќе сакаш да сме први или не? :icon_mrgr:
Будуќност ни е подобра опција, и ако викендов го добие Ѓер дома тогаш подобро втори да си завршиме. Освен ако не не поебе Крим да им откине бодови нареден викенд :icon_mrgr:

А ако Будуќност заврши прв во другата група, ќе сакаш да сме први или не? :icon_mrgr:
Будуќност ни е подобра опција, и ако викендов го добие Ѓер дома тогаш подобро втори да си завршиме. Освен ако не не поебе Крим да им откине бодови нареден викенд :icon_mrgr:

Ме подзамисли сега. :unsure: Подобро е со Будуќност.:icon_mrgr:

Будуќност е подобра опција само затоа што фајнлфорот не се игра кај нив, инаку воопшто не се послаби од Ѓер.

Будуќност ќе ги прегази Вардар бар од формава на последниве 5-6 натпревари што ги гледам на двете екипи :)

Значи, убаво е што ни се зголемени апетитите.. ама по некогаш.. ние Македонците претеруваме со амбициите. Јас колку што се сеќавам амбициите на клубот беа да се помине квалификациониот турнир и да се помине првата група. Сега кога сме само на чекор до влез на Фајнал фор, и ова не ни е доволно. Да бидеме реални, се уште немаме тим за освојување на ЛШ. За година-две ќе го имаме и тоа, но треба да бидеме трпеливи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom